ALGOOS
Σπουδές

ΣΠΟΥΔΈΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ

H Algoos Study Work and Travel προσφέρει προγράμματα σπουδών σε πανεπιστήμια και κολλέγια του εξωτερικού. Με κάθε χώρα που συνεργαζόμαστε έχουμε φτιάξει ομάδα από ντόπιους συμβούλους και πανεπιστήμια και δικηγόρους εξειδικευμένους στα θέματα βίζας έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε στους υποψήφιους φοιτητές και μαθητές μας τις καλύτερες υπηρεσίες. Μετά από τη δωρεάν συνομιλία με εσένα σε βοηθούμε να καταλάβεις πραγματικά προς τα που έχεις κλίση και που είναι πιθανότερο να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα. Επίσης σύμφωνα με τα στατιστικά που έχουμε για την Ελλάδα σε βοηθάμε να διαλέξεις ένα επάγγελμα το οποίο θα είναι από αυτά που θα έχουν ζήτηση στο μέλλον. Μη χάνεις χρόνο επικοινώνησέ τώρα μαζί μας και ένα από τους συμβούλους σπουδών που έχουμε θα σε βοηθήσεις να διαλέξεις το πτυχίο και τη χώρα που σου ταιριάζει περισσότερο όχι μόνο στη προσωπικότητα σου αλλά και στο πορτοφόλι σου.   Studies abroad[@]Algoos.com

ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ

Αν τελειώνεις τώρα το σχολείο η το πτυχίο σου και ψάχνεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο εξωτερικό στη Γαλλία, Ιταλία, Αμερική, Αγγλία, Πολωνία, Ρουμάνια, Βουλγαρία, Αυστραλία επικοινώνησέ μαζί μας. Διάλεξε το πτυχίο που σου ταιριάζει και ξεκινά την επιτυχημένη σου πορεία. Οι σωστές σπουδές είναι το κλειδί της επιτυχίας στείλε τώρα ένα είμαι στο  studiesabroad@algoos.com.

ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ

η χώρα που θα διαλέξεις εξαρτάται από τη καριέρα που θέλεις να ακολουθήσεις και τους λογούς που θέλεις να πάρεις ένα πτυχίο όπως επίσης και η οικονομική σου ευχέρεια. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σπουδών που έχουμε θα σου δώσουν εσένα και στους γονείς σου τις απαραίτητες πληροφορίες για να πάρεις τη σωστή απόφαση.

ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι σπουδές στο εξωτερικό μπορούν να αποβούν τόσο καθοριστικές στη καριέρα σου, η σωστή επένδυση και επιλογή του μέρους θα γίνει μια φορά και πρέπει να είναι επιτυχημένη. Έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις σε μια άλλη κουλτούρα να μάθεις νέους τρόπους ζωής ήθη και έθιμα να ενοικούν οι ορίζοντες σου και να δημιουργήσεις ένα νέο κύκλο ανθρωπίνων σχέσεων που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Ο συνδυασμός σπουδών και ταξιδιών είναι μια μοναδική ευκαιρία την οποία πρέπει να απολαύσεις και να αποκομίσεις όλα τα ωφελεί που μπορεί να σου προσφέρει.

ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Όλοι οι υποψήφιοί που θέλουν να διαλέξουν σπουδές με τη βοήθεια της εταιρίας μας γλιτώνουν και χρήματα και κόπο και χρόνο.  Στείλε τώρα ένα είμαι και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου να συζητήσουμε όλα αυτά που σε απασχολούν. Studies abroad[@]Algoos.com . Τα όνειρα σου δεν είναι κάτι το οποίο θες να διαπραγματευτείς με κανέναν και εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα κάνεις πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να εξασφαλίσεις μια θέση στο πρόγραμμα και πανεπιστήμιο που θες. η περίοδος των σπουδών σου εξαρτάται από τη χώρα και μπορεί να είναι από 3 χρονιά έως και 5.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ

Μπορείς να σπουδάσεις οπού θες αρκεί να μιλάς τη γλώσσα και να έχεις την απαραίτητη οικονομική ευχέρεια. Αν συναντάς προβλήματα στη γλώσσα μην ανησυχείς συνεργαζόμαστε με σχολές ξένων γλωσσών που θα σ βοηθήσουν να φτάσεις το απαραίτητο επίπεδο. Ιατρική, Οικονομικά, μηχανικός, αρχιτέκτονας, Φαρμακοποιός όλα αυτά είναι επαγγέλματα που μπορούμε να σε βοηθήσουμε να σπουδάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος των προγραμμάτων εξαρτάται από τη χώρα την οποία θα επιλέξεις αλλά και το πανεπιστήμιο ξεκινά από 3000 το χρόνο έως και 50,000 ευρώ. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και θα σε ενημερώσουμε για τα πάντα από την αρχή.

Προγραμματα ξενων Γλωσσων

Αν είσαι επαγγελματίας και θες να μάθεις μια ξένη γλώσσα που σου χρησιμεύει στη δουλειά σου όπως Κινεζικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Γαλλικά τότε έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα μαθέ μια ξένη γλώσσα στη χώρα οπού είναι η επίσημη. Έχουμε για σένα τα πάντα έτοιμα, διαμονή, φαγητό, σχολείο κάποιον να σε πάρει από το αεροδρόμιο. Για παράδειγμα μπορείς να πας στη Κίνα να διδάξεις Αγγλικά με δωρεάν φαγητό και διαμονή και επιπλέον μισθό και την ίδια ώρα να μάθεις κινέζικα.