ALGOOS
ДОБРОВОЛЧЕСКА ПРОГРАМА НА АЛГООС

Алгоос са избрали някои от най-добрите доброволчески промени, които могат да променят нещата в този свят. Всичките ни изцяло доброволчески програми са безплатни(само тези, в които не се включва туризъм или стажантство). В края на краищата нашата съвест не би ни позволила да искаме пари от хора, които мислят, че единственото нещо, което има значение е да се променят нещата в този свят. Като компания ние се гордеем с факта, че подкрепяме всички тези невероятни доброволчески програми по целия свят, които се нуждаят от помощ.

Доброволчеството допринася за развитието на обществото и икономиката, допринася за сплотяването на обществото чрез изграждане на доверие и взаимност сред гражданите. Може да бъде хем предизвикателно и възнаградително и да се наложи да използвате възможностите си в напълно различни ситуации. Може да разменяте полезни знания докато придобивате и по-задълбочено разбирае за проблемите, които се отразяват върху хората.

Променете нещата докато се забавлявате в дивите джунгли на Африка, Южна Америка и навсякъде, където вашите способности и възможности са от голямо значение!

Алгоос Работи, учи и пътувай ЛТД си партнира с много организации по целия свят, позволявайки ни да намерим подходящите доброволци и да им помогнем да постигнат целите си. Доброволчеството е помагане на хората, които наистина имат нужда от помощ.

Участвайте като доброволци в страни като Непал, Индия, Южна Америка и дори в по-развитите държави и помагайте в запазването на природата.

Кликнете на нашата страница за работни места и изберете доброволчески места, създайте си профил и кандидатствайте. Скоро някой от нашите консултанти, ако успешно сте кандидатствали, ще се свърже с вас за доизясняване на подробностите.

„Препитаваме се чрез това, което получаваме, но животът ни се определя по това какво даваме.“ – Уинстън Чърчил