ALGOOS
Програма О пер

Програма О пер

„Алгоос Учи, работи и пътувай ЛТД“ предлага програма О пер за всички студенти, които изучават специалност, свързана с деца и полагането на грижи специално са възрастните. Направете крачка напред и работете в чужбина ако желаете да изкарвате пари и бихте искали да живеете в подкрепяща семейна среда докато сте в чужбина!

Като международен О пер, вие ще имате уникалната възможност да почувствате всекидневно различната култура. Връзката, която ще създадете с вашето приемно семейство може да остане за цял живот и ще можете да създадете много приятни спомени във вашат приемна страна. О пер представлява временен член на семейството – вие ще участвате в семейните занимания, ще споделяте храната и ще почувствате семейния живот в друга култура. Съшо така ще имате и възможността да се срещнете с други О пер и млади хора и да прекарате свободното си време в изучаване на местната общност.

Пре-Срининг –  Ние провеждаме обстоен процес по скрининг на всички наши О пер, включитело и на английски език и чрез проверено препращане от техните университети и предишни работни места.

Опит – Всичките наши О пер, за разлика от всички други компании, идват от европейски университети и владеят перфектен английски език и поне още един език и имат завършена учителска специалност и предишен опит.

Възнаграждение – Можете да изкарате до 15 долара на час плюс покритие на всичките ви разноски.

Свободни работни места

  • Детегледачка
  • Иконом
  • Гледач на възрастни

Други разходи, които да имате предвид:

  • Цени за пътуване (Подсигурени от Algoos.com)
  • Лични пари
  • Здравна осигуровка за пътуване (Подсигурена от Algoos.com)

 

Срок за кандидатстване

Моля кандидатствайте поне преди желаната от вас дата. Ако желаете да започнете вашата програма в период, по-кратък от 6 седмици, моля свържете се с нас, за да обсъдим възможностите.

 

Начални дати

Целогодишно

 

Продължителност на програмата

До една година

 

За да участвате в нашата програма за работа и пътуване в Испания трябва да:

  • Да сте между 18 и 30 години, здрави и да имате валиден паспорт

 

Вашите разноски ще бъдат цената на програмата ви и разноските за изкарване на ВИЗА. В много от случаите, зависи от времетраенето на престоя ви, биха поели заплащането на билетите ви за връщане.

 

Работа на Круизен кораб

„Алгоос Учи, работи и пътувай ЛТД“ си сътрудничи с някои от най-големите компании за Круизни кораби по целия свят, предлагайки на професионалистите възможността да пътуват по целия свят и да работят на круизен кораб. Круизните кораби са насочени към предоставяне на качествено обслужване на клиентите си, тъй като повечето от тях прекарват двете си седмица ваканция на кораба. Круизните кораби предлагат различни възможности за кариера за силно мотивираните, които се интересуват от плаването към предизвикателна и възнаградителна кариера. Приветстваме всички млади и опитни професионалисти да се възползват от тази възможност да изкарат пари и да обиколят света.

Ако сте готови да се присъедините към екипажа на круизен кораб, имате необходимия опит и квалификация, открийте някое от нашите предложения за работа в секцията ни за работни места и кандидатствайте веднага. Приемите са целогодишни и приветстват хора от всички държави по света да участват.

Целият екипаж, избран от Алгоос, е внимателно проверен и всички препоръки разучени, за да може да премине дори и най-строгите критерии за наемане от круизните линии.

Нашият екип от „ловци на глави“/ търсачи на таланти пътува по целия свят и избира само най-добрите и талантливи хора сферата на круизните кораби и гостоприемството.