ALGOOS
Пътуване

Пътуване 

Алгоос Работи и пътувай предлага туристически пакети и ваканции целогодишно в Африка, Азия, Латинска Америка Тайланд, Непал, Тибет, Тазмания и други.

Почивка между семестрите? Лято? Зима? Ваканция или свободна година? Съберете група от 40 или повече хора, изберете любимата си дестинация и говорете с някой от нашите опитни туристически консултанти следващата ви спирка. Ние ще направим подходящия пакет за вас с персонализирани услуги, за да пътувате до някоя от нашите прекрасни дестинации. Някой от нашите партньори, намиращ се в държавата, която ще посетите, ще уреди всеки малък детайл от програмата ви, за да подсигури, че ще получите обслужването и груповата ваканция, за които винаги сте мечтали.

Цените за студенти за полети, хотели и екскурзии по време на нашата програма можете да октриете на algoos.com

Пакети за пътуване на Алгоос

  • Приключенско пътуване
  • Ваканции по клубовете
  • Почивни ваканции
  • Ваканции по време на пролетна ваканция

Цени

Цената на програмата зависи от държавата, която желаете да посетите, големината на групата и мероприятията, които изберете по време на индивидуална програма. Цените започват от 149 евро, включващи хотелите и полетите.

Дестинации

От планините на Гранд Каньон до статуята на Буда в Банкок, Колизеума в Рим и Партенона в Атина, пътуване през времето в Гърция, Италия, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Полша, България, Литва, Латвия, Франция, Дания, Великобритания, Германия, Холандия, Норвегия, Финландия, САЩ и много други държави.

Запазете вашето място сега

Започнете вашето приключение, съберете приятелите си, съберете група от 40 човека и се свържете с нас, за да създадем вашето индивидуализирано приключение, което да ви спре дъха и да ви заведе на до някоя от нашите интересни дестинации с нашите намалени студентски цени. Просто ни изпратете и-мейл на travel [@] algoos.com заявете за нашата брошура и за вашия индивидуален ваканционен пакет за вас и вашите приятели. Време е да видите света през собствените си очи.

Отидете онлайн сега и създадете вашият индивидуален пакет и започнете вашето приключение. 192 местни агенции по целия свят могат да ви предоставят това, което желаете.