ALGOOS
Работа на Круизен кораб

„Алгоос Учи, работи и пътувай ЛТД“ си сътрудничи с някои от най-големите компании за Круизни кораби по целия свят, предлагайки на професионалистите възможността да пътуват по целия свят и да работят на круизен кораб. Круизните кораби са насочени към предоставяне на качествено обслужване на клиентите си, тъй като повечето от тях прекарват двете си седмица ваканция на кораба. Круизните кораби предлагат различни възможности за кариера за силно мотивираните, които се интересуват от плаването към предизвикателна и възнаградителна кариера. Приветстваме всички млади и опитни професионалисти да се възползват от тази възможност да изкарат пари и да обиколят света.

Ако сте готови да се присъедините към екипажа на круизен кораб, имате необходимия опит и квалификация, открийте някое от нашите предложения за работа в секцията ни за работни места и кандидатствайте веднага. Приемите са целогодишни и приветстват хора от всички държави по света да участват.

Целият екипаж, избран от Алгоос, е внимателно проверен и всички препоръки разучени, за да може да премине дори и най-строгите критерии за наемане от круизните линии.

Нашият екип от „ловци на глави“/ търсачи на таланти пътува по целия свят и избира само най-добрите и талантливи хора сферата на круизните кораби и гостоприемството.