ALGOOS
РАБОТИ И ПЪТУВАЙ

РАБОТИ И ПЪТУВАЙ С АЛГООС

 

Алгоос е световна мрежа от набиращи и туристически агенции, която предлага работа и туристически пакети за най-взискателните и изтънчени туристи, работници или работодатели на конкурентни цени. Ние оформяме нашите услуги, за да съвпаднат с нуждите на всеки работник или работодател, предлагайки пакети за работа и пътуване из целия свят, най-вече насочени към авантюристите, младите хора, студентите и класически услуги за набиране на персонал за тези, които искат да имигрират в друга държава.

Нашите специализирани сътрудници и партньори, намиращи се във всяка столица из целия свят, могат да ви предложат консултациите и помощта, от която ще се нуждаете в приключението ви към работата и пътешествията по целия свят. Ние искаме нашите кандидати за работа да във фирми и хотели, които са оценени на световно ниво, да си прекарат чудесно в тяхната работна среда, да се насладят на свободното си време в новия град, в който ще живеят и да участват в развитието на компанията чрез своя оригинален и културен произход.

 

 • Чудесен избор от добри и сигурни работни места
 • Гарантирано работно място преди пристигането
 • Социално осигуряване
 • Безпратни и продължителни консултации/ помощ
 • Представители във всяка държава
 • Работете с най-добрите във вашата област
 • Резервация на билети и места за настаняване
 • Помощ с изкарването на VISA и обработката на документи
 • Ниски цени
 • Чудесно заплащане
 • Безплатно настаняване и храна
 • Добавяне на стойност към вашето CV
 • Помощ с писането на CV
 • Възможности за започване на професионална работа след като приключите стажа си
 • Безплатен превоз от/ до летището
 • Застраховка за пътуването
 • Помощ при изкарване на карта за социално осигуряване

 

ВРЕМЕТРАЕНЕ

 

Времетраенето на престоят ви в чужда държава зависи от програмата, която сте избрали и може да бъде от 2 месеца до 18 месеца, когато е необходима VISA. Ако мястото или работата се окажат тези, за които винаги сте си мечтали и не се нуждаете от VISA или е възможно да удължите вашата VISA, то вие може да останете колкото си пожелаете.

 

ЦЕНИ НА ПРОГРАМИТЕ

 

Цената на програмата зависи от това коя държава и каква програма сте си избрали. Цените варират от 50 евро до 800 евро, включващи издаването на VISA и обработката на документи. Разходите ви за пътуване не са включени.

 

ДЕСТИНАЦИИ НА РАБОТНИТЕ И ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ПРОГРАМИ

 

Алгоос ще ни отведе на повече места от всяка друга компания в света. Нашата световна мрежа от набиращи и туристически агенции ще ви намерят работа в най-екзотичните места из петте континента на света и в 130 държави. Пътешествие във времето от Гърция, Италия, Китай, Обединените Арабски емирства, Русия, Тихия океан, Африка, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Тайланд, Мексико, Уругвай, Панама, Кайманските острови, Южна Африка, Кения, Гана, Мадагаскар, Мавриций, Мароко, Тунис Египет, Катар, ОАЕ, Латвия, Австрия, Франция, Русия, Дания, Великобритания, Ирландия, Германия, Холандия, Норвегия, Финландия, Малта, Шотландия, Естония, Холандия, Северна Америка, САЩ, Канада, Аляска, Бахамски острови, Маями, Ню Йорк, Лос Анджелис, щата Тексас, Детройт, Сейнт Кит Тайланд Сингапур, Малайзия, Хонг Конг, Токио, Шанхай, Пекин, Френска Полинезия, Малайзия, Камбоджа, Индия, Лаос, Макао, Монголия, Непал, Филипините, Шри Ланка, Тайван, Виетнам, Сингапур, Малдивите, Грузия, Кипър, Турция, Германия, Армения, Азербайджан, Испания, Русия Чили, Бразилия, Колумбия Судан и Нигерия.

 

КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА

 

Всички са добре дошли да кандидатстват, всичките ни програми са достъпни за студенти и млади хора между 18-26 години за едните програми и между 18-30 години за други програми. Не всички хора притежават необходимите качества за кандидатстване по всички програми, тъй като съществуват ограничения в някои държави по отношение на VISA. Молим ви да се свържете с нас и да попитате на повече информация.

 

ГАРАНТИРАНИ РАБОТНИ МЕСТА

 

Алгоос, за разлика от всяка друга организация, няма да позволи да ходите по най-различни интервюта за работа в държавата, в която искате да работите или посетите.  Самото ви отиване там означава, че работата ви е подсигурена и щом пристигнете нашият специализиран местен агент или работодателят ви ще ви посрещне на летището и ще ви закара на мястото ви за настаняване и работната ви среда без допълнително заплащане. В Алгоос вярваме, че чувството за сигурност и безопасност са най-важната част за един авантюрист, който посещава нови места, за да си изкара добре и ние правим всичко възможно да ви предоставим това усещане за сигурност и безопасност. Преди да сте пристигнали вие вече ще сте узнали къде ще работите, работните часове на ден, подробности относно настаняването, заплатата и точните специфики на работата.

 

ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИ И ВИЗИ

 

Обработката на документи и изкарването на ВИЗА , обикновено, е най-голямото главоболие за един пътешественик или работник, търсещ работа в чужбина, затова в Алгоос подготвяме всичко вместо вас и ви насочваме стъпка по стъпка през целия процес за успешното ви набавяне на необходимите документи преди да пристигнете на вашата дестинация.

Като кандидат, от вас ще бъде изискано да попълните и изпратите вашия формуляр за кандидатстване в Алгоос, подтвърждавайки вашия интерес да работите и пътувате в чужбина към определена дестинация и след това някой от нашите агенти ще се свърже с вас да проведе интервю и най-вероятно ще ви помоли да решите тест през Skype относно вашата работа, за да определи вашите качества. Преди да изпратите вашето CV на работодателя, трябва да платите 150 евро, за да се подсигури валидността на вашата молба и след това останалата сума преди да се отправите към вашата дестинация. Веднага щом работодателя потвърди вашата молба , ние ще започнем с обработката на необходимите документи за издаване на вашата ВИЗА.

 

В общи линии, ще се нуждаете от:

 • Заявление за издаване на ВИЗА
 • Писмо-покана от работодателя
 • Адресът ви на пребиваване в страната-дестинация
 • Полу-плащане
 • Доказани доходи за пътуване до страната
 • Медицински преглед, показващ, че сте здрави
 • Застраховка за пътуване(Можем да ви я предоставим)
 • Свидетелство за съдимост
 • Паспорт
 • Удостоверение от униревситета ви (което да удостоверява, че сте студент (ако е необходимо))

 

УСЛОВИЯ ЗА ЖИВЕЕНЕ

Знаем колко важно е за вас да имате добро място за настаняване, където да се чувствате като у дома си. Алгоос и партньорите ни винаги осигуряват добрите условия за живеенето и настаняването ви. Ще живеете в студийни стаи, които са минимум 14 кв.м или ако я делите с друг авантюрист 20 кв.м с лична баня и мини кухня , в случай че на работата ви не ви предлагат безплатно ядене. За тези от вас, които ще са на място, където ще работят със семейство, най-вероятно вашето място за настаняване ще бъде в дома им. Всяко описание на работа в нашия отдел „Работни места“ много точно ще описва всички тези детайли. Все пак сме ви дали обещание, че ще знаете всички подробности преди да потеглите.

 

ПОЛЕТИ

Полетите към желаната от вас дестинация зависят изцяло от работното място, което ще заемате. Някои работодатели, например на преподаватели по английски език в Южна Корея или на бавачки в САЩ, биха платили вашите полети, други само завръщащият се полет след приключване на проекта, а трети ще ви оставят да си купувате сами билетите. Нашите специализирани служители са винаги насреща да ви помогнат да си набавите на по-ниски пазарни цени.

 

ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ

 

Алгоос заедно с един от най-големите застрахователи по цял свят ви предлага отлични застрахователни пакети за пътуване, които ще покрият всичките ви нужди докато сте в чужбина. По време на избора ви на програма ние ще ви информираме за различните възможности, от които можете да си изберете. Застраховката може да се плати посредством кредитна карта или чрез банков трансфер.

 

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ

Заявяване през Алгоос е лесно – посетете нашия уебсайт Algoos.com/Jobs , създайте си профил и изберете работното място и дестинацията, които желаете, кликнете Кандидатствай и някой от нашите специализирани агенти скоро ще се свърже с вас да обсъдите вашия избор. Друг вариант е да изтеглите нашия формуляр за кандидатстване и да го изпратите на registrations[@]algoos.com.

 

БРИГАДИ

Алгоос предлага на студентите и наскоро дипломиралите се от университет и на хората с 5 и повече години работен стаж възможността да прекарат 4 седмици до 18 месеца отвъд морето в интересни дестинации като САЩ, Франция, Хон Конг, Япония, Дубай и още, набирайки опит като стажант в успяваща и наложила се организация. Изберете измежду множество стажове, вариращи от туризъм и гостоприемство, до медицина, инженерство, счетоводство, финанси и много други. Предлагаме множество възможности за стажуване от всеки бранш, където със сигурност ще намерите нещо, което ви допада, а ако ли не – моля предложете ни го и ние ще се постараем да го създадем за вас.

 

ДОБРОВОЛЧЕСКА ПРОГРАМА НА АЛГООС – ПРОМЕНИ НЕЩАТА

Алгоос са избрали някои от най-добрите доброволчески промени, които могат да променят нещата в този свят. Всичките ни изцяло доброволчески програми са безплатни(само тези, в които не се включва туризъм или стажантство). В края на краищата нашата съвест не би ни позволила да искаме пари от хора, които мислят, че единственото нещо, което има значение е да се променят нещата в този свят. Като компания ние се гордеем с факта, че подкрепяме всички тези невероятни доброволчески програми по целия свят, които се нуждаят от помощ.

Доброволчеството допринася за развитието на обществото и икономиката, допринася за сплотяването на обществото чрез изграждане на доверие и взаимност сред гражданите. Може да бъде хем предизвикателно и възнаградително и да се наложи да използвате възможностите си в напълно различни ситуации. Може да разменяте полезни знания докато придобивате и по-задълбочено разбирае за проблемите, които се отразяват върху хората.

Променете нещата докато се забавлявате в дивите джунгли на Африка, Южна Америка и навсякъде, където вашите способности и възможности са от голямо значение!

Алгоос Работи, учи и пътувай ЛТД си партнира с много организации по целия свят, позволявайки ни да намерим подходящите доброволци и да им помогнем да постигнат целите си. Доброволчеството е помагане на хората, които наистина имат нужда от помощ.

Участвайте като доброволци в страни като Непал, Индия, Южна Америка и дори в по-развитите държави и помагайте в запазването на природата.

Кликнете на нашата страница за работни места и изберете доброволчески места, създайте си профил и кандидатствайте. Скоро някой от нашите консултанти, ако успешно сте кандидатствали, ще се свърже с вас за доизясняване на подробностите.

„Препитаваме се чрез това, което получаваме, но животът ни се определя по това какво даваме.“ – Уинстън Чърчил

 

РАБОТА В ЧУЖБИНА

Търсите ли нови преживявания? Ще разперите ли криле и започните кариерата, която винаги сте си мечтали в любимата ви дестинация. Алгоос има възможностите да ви предложи това веднага. Намерете някое от свободните работни места, напишете си CV и кандидатствайте. Ние сме насрещта да ви помогнем да напишете вашето CV, да се представяте отлично на интервюта и да получите работата, за която сте си мечтали. Имигрирането никога не е било по-лесно. Ние в Алгоос имаме възможностите да ви помогнем с издаването на ВИЗА, преместването в чужбина, намиране на място за отсядане и да ви помогнем да се справяте през първите месеци докато разучите новото място, където ще живеете.

 

РАБОТНИ ВАКАНЦИИ

Няма по-добър начин на запознаване с особеностите на друга държава от работенето и живеенето в нея, контактуването с местните хора, участвайки в техните местни културни мероприятия, създавайки приятелства и наслаждавайки се на техните деликатеси и начин на живот.

Нашата разширена мрежа за работа и пътуване из целия свят Алгоос ще ви помогне да планирате вашето „веднъж в живота ви“ приключение и ще подсигури всеки детайл от приключението ви преди да сте се отправили по някоя от нашите програми. Дали ще изберете да проучите замръзналите земи, да разкриете гръцките митове, забравените императови, западните каубои или нашето изключително приключение Алгоос Одисей, ние ще организираме работата ви, мястото за настаняване, ВИЗА, уреждането за пътуване, посрещане на летището, застраховка + много други!

Агентите и партньорите на Алгоос, както и нашата денонощна телефонна линия ви подсигурява спокойствието като знаете, че нашите служители са там да ви помогнат през всяка стъпка от пътя ви без да се чудите и тревожите какво ще следва по-нататък.

Стига сте сънували вашето невероятно приключение и ни се обадете сега, подгответе се да почувствате най-изключителното чувство на света. Научете това, което другите не знаят, отидете на сафари, плувайте с делфините, танцувайте сиртаки, вижте статуята на Буда, пазарувайте на 5-то Авеню в Ню Йорк, насладете се на ритмичната музика на Ибиза, Малия в Крит, Маями в САЩ или Задар в Хърватия.

 

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ И ОТМЯНА

Алгоос няма да ви иска пари преди да са уредени всички необходими подробности по пътуването и работното ви място, освен ако са разходи, които не се поемат от Алгоос като кандидатстването за ВИЗА. През Алгоос плащате вашата такса едва когато всичко е изяснено и сте приели някоя от нашите прекрасни оферти. Само тогава вие сключвате договор с Алгоос за услугите, които са ви предоставени и плащате пълната цена на програмата. Не се връщат парите на тези, които са приели работата, платили са пълната сума и преди отпътуването са променили решението си или не са могли да пристигнат на мястото за отпътуване навреме. Връщат се парите само в случай на спешност и след попълване на необходимата документация.

 

КЪДЕ И КАК ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА?

Намирането на работа е лесно с нашата автоматизирана онлайн система. Просто натиснете на Jobs Link и въведете вашите критерии за желаната от вас работа в търсачката. Когато откриете желаната от вас работа, за която искате да кандидатствате, създайте вашия онлайн профил и натиснете „кандидатствай“ . Някой от нашите специализирани агенти ще прегледа вашето CV и ще ви се обади за интервю.