ALGOOS
работодатели

Учащи и опитни служители

„Алгоос Учи, работи и пътувай и Excel-услуги ЛТД“ специализират в „Човешки ресурси“ и „Пътуване“ , работейки вече повече от 10 години със завиден успех в Европейските държави, с голям брой университети, колежи и училища в 27 държави. Поради големият успех на Excel ние търсим разширение в други интересни дестинации, които да предложат нови позиции и възможности за нашите кандидати. Чрез нашият обстоен процес по кандидатстване и подбор ние се уверяваме, че хората, които сме избрали за вас да работите, са възможно най-подходящите на пазара.

 

Защо международни служители?

Разнообразната мултикултурна работна сила може да предостави няколко предимства в браншовете с обслужване на клиенти, дават нови идеи, помагат с разширяването на пазара и подобряването на социалния и културен имидж на компанията. Работенето с млади и образовани служители от цял свят ще добави международно лице на вашата компания. Освен това нашите стажанти могат да свършат чудесна работа стига само да им предложите храна, място за настаняване и някакви джобни, с които да пребивават. Търсите ли високо квалифицирани служители, модели за насърчаване, или персонал за забавления? Това е нещо, което с удоволствие ще ви предоставим.

 

СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР

partners@algoos.com

 

Позиции

 

Предлагаме квалифицирана и неквалифицирана работна ръка като например управители, мениджъри на развитието, високообразовани служители, доктори, медицински сестри, прислужници, адвокати, портиери, земеделци, главни готвачи, готвачи, рецепционисти, инженери, сервитьори, специалисти в обслужването на клиенти, експерти в публичните взаимоотношения, търговци, компютърни специалисти и много други. Excel Tourism Consultants има години опит в хотелиерството, работейки с висок клас хотели в Родос, и може да ви предложи услуги, базирани върху договор, които допълнително да подобрят обслужването в хотела ви и да увеличат печалбите ви. Целият обслужващ персонал на Excel има богат опит в туризма и гостоприемството, което ни позволява да изберем най-добрите, ръководейки се не просто от една насока, а запознавайки се с личността и опознавайки я по-добре от всеки друг агент.

 

Държави, с които си сътрудничим

Световната мрежа от агенции за набиране и пътуване Алгоос ви намират служители от петте континента, според нуждите на компанията ви и изискванията за знание на език. Сътрудничим си с организации от всички сфери на икономиката в целия свят.

 

„Алгоос Работи и Пътувай“ предлага

 

  • Студенти и обучен персонал
  • Сътрудничество с университети по цял свят
  • Многоезиков персонал
  • Офиси по цял свят за местно подпомагане
  • Професионални интервюта и подробен подбор
  • Модели за насърчаване
  • Кадри в развлекателния бизнес
  • Безплатно заменяне на кадри
  • Продължителни консултации

 

 

Последвайте линка Employers (Работодатели) най-отгоре, за да станете член на нашата световна мрежа и да дадете възможност на някой млад човек да се присъедини към вашата престижна компания.