ALGOOS
университети

Учи в чужбина в университети

Алгоос Учи и Пътувай предлага голям брой бакалавърски и магистърски специалности в различни държави по целия свят. Алгоос е мрежа от агенции и университетски консултанти по целия свят, които си сътрудничат с имиграционни консултанти и адвокати да ви предоставят точна и полезна информация, която да ви помогне в избора на правилната дестинация и специалност. Не бъдете от тези хора, които си губят времето в изучаване на нещо, което никога няма да използват. Позволете ни да ви консултираме според вашия личен характер, изучаваното от вас и талантите ви. Ще ви насочим към държавата, която ви отива и в коя област можете да изградите чудесна кариера. Кандидатствайте сега на studiesabroad[@]algoos.com.

 

Обучение

 

Завършвате скоро вашето средно образование или бакалавърска стемен и желаете да продължите обучението си в чужбина? Ако отговорът е да, тогава говерете с някой от нашите опитни агенти, който ще ви помогне да разберете какво искате правите за в бъдеще и ще ви помогне да откриете университета, който желаете в ЕС, Австралия, Нова Зеландия или САЩ. Доброто обучение и опит в работенето в чужбина са ключовете към бъдещата успешна кариера. Не си губете времето! Просто ни изпратете и-мейл на studiesabroad[@]algoos.com или вдигнете телефона и ни се обадете сега.

Къде да учиш?

От планините на Гранд Каньон до статуята на Буда в Бангкок, Колизеума в Рим и Партенона в Атина. Време е да пътувате до Гърция, Италия, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Полша, България, Литва, Латвия, Франция, Дания, Великобритания, Германия, Холандия, Норвегия, Финландия, САЩ и много други дестинации, които можете да си изберете. Консултантите на Алгоос Учи и Пътувай ще ви помогнат да изберете правилната дестинация да се обучавате според държавата и възможностите за развитие на бъдеща кариера.

 

Ползи

 

Опитът, придобит с обучението в чужбина може да бъде едно от най-полезните неща за един студент, предоставящ му възможността да обиколи света, до получи образование от световно известни колежи и университети, да им разшири мирогледа и да им помогне да се слеят с новата култура в обучаващата среда, също така и да разшири възможностите им за кариера, да изучат нови езици, да създадат вечни приятелства и да им помогне в личностното им развитие чрез това „веднъж в живота“ изживяване, което ще им остане в съзнанието в идните години.

 

ПРОЦЕС НА КАНДИДАТСТВАНЕ

 

Кандидатстването за обучение през Алгоос е лесно. Просто изпратете и-мейл на studiesabroad[@]algoos.com и  помолете за нашата брошура. Изпратете ни готов вашия формуляр за кандидатстване и някой от нашите университетски експерт-консултанти ще се свърже с вас, за да обсъдите на вашия език всичките възможности. Ще ви помогнем с процеса на вашето кандидатстване, за да се уверим, че ще участвате по програмата и ще учите в университета на мечтите си.

Срокове за кандидатстване

Кандидатствайте възможно най-скоро, за да подсигурите мястото си в любимия ви университет в чужбина. Процесът на кандидатстване завършва приключва на 10-ти март от академичната ви година за септемврийските кандидатствания. Продължителността на обучението ви зависи от държавата и може да бъде от 3 до 5 години за бакалавърска специалност, плюс още година или две за придобиване магистърска специалност.

Какво мога да изучавам?

Можете да изучавате каквото си пожелаете, каквото сте си мечтали още от дете. Всичко зависи изцяло от оценките ви, владеенето на чужди езици и държавата, която сте си избрали. Можете да бъдете сигурни, че ще ви помогнем да изберете специалността, която съвпада с вашия личен характер и уменията ви. Ще подсигурим успеха на вашата кариера. Алгоос ще ви помогне през обучението си да стажувате и така, след като завършите, ще бъдете готови да завладеете света

 

Цени

 

Цената на програмата зависи от държавата и специалността, която искате да изучавате. Цените започват от 3000 евро на година и стигат до 40 000 евро, обадете ни се сега и получете безплатна консултация. Ние ще ви предоставим цялата ви необходима информация, която ще ви помогне да изберете кое е най-добре за вашата кариера и вашия джоб.

 

Университетски обучения

Университетите по цял свят в последно време пренасочват техните обучения към нуждите на студентите по цял свят и към създаването на мултикултурна международна среда. „Живей така все едно ще умреш утре. Учи така все едно ще живееш цял живот.“

Махатма Ганди

 

 

 

Как да стана партньор?

За да станите университет-партньор на „Алгоос Учи, работи и пътувай“ трябва просто да отговорите на нашия и-мейл и да си запазите Skype среща или телефонен разговор, за да можем да обсъдим всички условия за сътрудничене, включително вашите изисквания и студентите, които желаете да привлечете във вашия университет. Изпратете ни и-мейл на нашата поща universities[@]algoos.com .