ALGOOS
Algoos агенции

Станете партньор

Чрез мрежата Алгоос вие ще станете част от многобройни набиращи и туристически агенции по целия свят давайки ни възможността да наши собствени пакети, да увеличим нашата печалба и да предоставим тези услуги, които клиента желае. Целейки се в пазара за пътуване на младежи вие се целите в една от най-големите и по-малко използвани групи в туристическия бранш. Със сигурност вашата агенция ще има представители по цял свят позволявайки ви да предоставите по-добро обслужване на клиентите, популяризирайки нашето име и помагайки ни да станем лидер в младежката сфера за работа и пътуване. С нашата програма вие запазвате услугите, които вече предлагате и добавяте още, позволявайки ви д се целите в пазара на по-взискателните пътешественици, които знаят какво искат. Ще ви помогнем да се сдобиете с лоялни клиенти през идните години, които ще помнят първата вълнуваща възможност да обиколят света, която сте им предложили.

Услуги

Алгоос предоставя услуги, съобразени със студентите по цял свят. Нашите специализирани сътрудници и парньори, които се намират във всяка столица по света могат да ви предоставят помощта и консултациите, от които ще се нуждаете за вашето приключение да работите и пътувате по целия свят. Ние предлагаме набиращи услуги за всяка компания, работодател и авантюрист по целия свят. Ние искаме нашите клиенти да работят в компании и хотели на световно ниво, да си прекарат чудесно в тяхната работна среда, да се насладят на свободното си време в града, в който са отседнали и да участват в развитието на компанията чрез техния оригинален и културен фон.

Възнаграждение

Чрез Алгоос вашето възнаграждение ще бъде много по-високо, отколкото това, което всяка друга организация може да ви предложи, ние работим на базата 50-50. Ние изграждаме мрежа с университети, работодатели, агенции и кандидати от партньори по целия свят. Всичките програми и кандидати се намират на Algoos.com. Вие просто предлагате на кандидатите широка гама от програми и ние вършим останалото.

Ако имате свободни места, които трябва да покриете, начинът е същия, вие предоставяте описанието и изискванията, които имате и ние ви изпращаме списъци с кандидатите, които желаят да работят и пътуват във вашата дестинация.

Нашите линии за обслужване на клиенти работят денонощно, за да помогнат дори и на най-взискателните клиенти да разрешат проблемите си.

Държави, с които си сътрудничим

Алгоос ви отвежда по-напред от всяка друга компания по света. Нашата цел е да създадем световна мрежа от набиращи и туристически агенции, които да споделят същите цели и вярвания и да революционизират пазара за работещи и пътуващи младежи по целия свят.

Как да станете партньор

Присъединете се към нашата широка мрежа от партньори. Влезет онлайн и отидете на нашата страница algoos.com и натиснете на Agencies (Агенции) и попълнете формуляра ни за партньорство. Някой от нашите консултанти по развитието ще се свърже с вас, за да обсъдите всяка подробност от нашето сътрудничество и да почнете да предлагате вашите пакети през algoos.com и да имате достъп до стотици други пакети по цял свят. Алтернативно можете да ни изпратите и-мейл на partners[@]algoos.com .

 • Обучение в чужбина
 • Приключенски и групови туристически пакети
 • Услуги по набиране на служители
 • Летни училища
 • Доброволчески програми
 • Езикови училища
 • Работни ваканции
 • Стажове
 • Целодневна работа
 • Билети за самолети и фериботи
 • Хотели