ALGOOS
Algoos Agenții

Deveniți partener

Prin rețeaua Algoos veți face parte dintr-o gamă variată de agenții internaționale de recrutare și turism, oferindu-ne șansa de a ne crea propriile pachate, de a ne spori profitul și de a ne modela serviciile după placul clienților noștri. Țintind piața tinerilor care doresc să călătorească, aveți în vedere unul din cele mai mari și cele mai puțin exploatate grupuri țintă din industria turismului. Cu siguranță agenția dumneavoastră va avea reprezentanți în toată lumea, fapt ce vă ajută să oferiți servicii mai bune clienților și să ne faceți cunoscut numele & și să ne transformați într-un lider în industria Work and Travel pentru tineri. Prin programul nostru, vă păstrați serviciile pe care le oferiți deja și adăugați mai multe pentru cei mai pretențioși călători care știu ce vor, și veți reuși să vă formați o clientelă fidelă, care în timp își va aminti oportunitatea de a vedea lumea pe care le-ați oferit-o.

 

Servicii

Algoos oferă servicii create special pentru studenții de pretutindeni. Asociații noștri specializați și partenerii noștri din fiecare capitală a lumii sunt acolo să vă ofere consultanța e care veți avea nevoie în aventura de a lucra și a călători în jurul lumii. Oferim servicii de recrutare pentru fiecare companie, angajat și aventurier din lumea întreagă. Ne dorim ca clienții noștri să lucreze în companii și hoteluri faimoase, să se simtă excelent la lucru, să se bucure de timpul lor liber în noul oraș de domiciliu și de mediul cultural diferit.

Câștiguri

Prin Algoos profitul dumneavoastră este mai mare decât ar putea să vă ofere orice altă companie, noi lucrăm pe principiul 50-50. Ne construim o rețea cu universități, angajatori, agenții și candidați ai partenerilor din întreaga lume. Toate programele și candidații sunt pe Algoos.com.  Dumneavoastră pur și simplu oferiți candidaților o gamă largă de programe pe care le pot alege și noi ne ocupăm de restul.

Dacă aveți posturi libere pe care doriți să le acoperiți, metoda este aceeași, doar postați descrierea și cerințele și noi vă vom trimite liste cu candidații care și-ar dori să muncească și să călătorească spre destinația dumneavoastră.

Liniile noastre pentru serviciul cu clienții sunt deschise 24/7 și angajații noștri sunt gata să rezolve problemele celor mai pretențioși clienți.

Țări cu care colaborăm

Algoos te duce mai departe decât orice altă companie din lume. Țelul nostru este să construim o rețea globală de agenții de recrutare și turism care vor împărtăși aceleași obiective de a revoluționa piața work and travel pentru tineri, în toate cele 5 continente ale lumii.

Cum să deveniți partener

Alăturați-vă rețelei noastre de parteneri. Mergeți pe site-ul algoos.com, dați click pe Agencies și completați formularul de parteneriat. Unul dintre consultanții noștri vă va contacta pentru a discuta toate detaliile colaborării, astfel încât să puteți să vă oferiți toate serviciile pe algoos.com și să aveți acces la sute de alte pachete promoționale din întreaga lume. Puteți să ne trimiteți un email la partners[@]algoos.com