ALGOOS
Algoos posao i putovanja

ALGOOS POSAO I PUTOVANJA

Algoos je svetska poslovna mreža za zaposlenje i turistička agencija koja nudi posao i paket aranžmane za putnike, radnike ili poslodavce po konkuretnim cenama. Oblikujemo naše usluge tako da odgovaraju potrebama svakog radnika ili poslodavca. Nudimo poslovne aranžmane i putovanja po celom svetu, posebno za avanturiste, mlade ljude i studente , i takođe nudimo usluge zaposlenja za one koji hoće da imigriraju u drugu zemlju.

Naši kvalifikovani saradnici i partneri, u svakom glavnom gradu, vam nude konsultacije i pomoć koja vam će vam biti potrebna tokom vaše poslovne ili turističke avanture po svetu. Očekuje se od naših kandidata da rade u poznatim kompanijama i hotelima visoke klase, da se lepo provedu u svom radnom ambijentu, da uživaju u slobodnom vremenu dok otkrivaju nova mesta u gradu i da doprinesu razvoju naše firme sa svojim jedinstvenim poreklom i mentalitetom.

 • Odličan izbor dobrih i sigurnih poslova
  •Garantovan posao pre dolaska u zemlju destinacije
  •Osiguranje
  • Besplatna i kontinuirana konsultacija/pomoć
  • Predstavnici u svakoj zemlji
  • Posao sa najboljima u vašoj oblasti
  • Rezervisane karte i rezervisan smeštaj
  • Pomoć sa vizom i papirologijom
  • Niski troškovi
  • Odlične plate
  • Besplatan smeštaj i besplatni obroci
  • Dodaje vrednost vašem CV-u
  • Pomoćićemo vam da napišete vas CV
  • Mogucnost za stalni posao posle završetka staža
  • Besplatan transport sa aerodroma.
  • Putno osiguranje
  • Pomoćicemo vam da dobijete karticu socijalnog osiguranja.

PERIOD BORAVKA

Vremenski period vašeg boravka u drugoj zemlji zavisi od programa/aranžmana koji izaberete, neki traju 2 meseca a neki do 18 meseci ukoliko vam je potrebna viza.  Ukoliko vam nije potrebna viza, ili se viza može produžiti, možete ostati da radite koliko vi hoćete. Najbitnije je da vam se posao dopada i da želite da ostanete u izabranoj zemlji.

TROŠKOVI PROGRAMA/ARANŽMANA

Troškovi aranžmana zavise od zemlje i od programa koji ste izabrali. Cene se kreću od 50 evra do 800 evra, i takodje uključuju cene papirologije i vize, ali ne uključuju vaše putne troškove.

destinacije za poslovne i putne aranžmane

Algoos vam nudi mnogo više nego bilo koja kompanija u svetu. Naša poslovna i turistička mreža obuhvata ceo svet i možemo da vam pomognemo da nađete posao u najegzotičnijim mestima na 5 kontinenta i u čak 130 zemalja. Neki od izbora za putovanje mogu biti Grčka, Italija, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati, Rusija, Pacifik, Afrika, Kanada, Australija, Novi Zeland, Tailand, Meksiko, Urugvaj, Panama, Kajmanska Ostrva, Juzno Afrička Republika, Kenija, Gana, Madagaskar, Mauricijus, Moroko, Tunis, Egipat, Katar, Latvija, Austrija, Francuska, Rusija, Danska, Velika Britanija, Irska, Nemačka, Holandija, Norveška, Finska, Malta, Škotska, Estonija, Holandija, Severna Amerika, SAD, Kanada, Aljaska, Bahamas, Majami, Njujork, Los Anđeles, Teksas, Detroit, Saint Kits, Tailand, Singapur, Malezija, Hong Kong, Tokio, Šangai, Peking, Francuska polinezija, Malezija, Kambodža, Indija, Laos, Makau, Mongolija, Nepal, Filipini, Šri Lanka, Tajvan, Vijetnam, Singapur, Maldivi, Gruzija, Kipar, Tuska, Nemačka, Jermenija, Azerbeidžan, Španija, Rusija, Čile, Brazil, Kolumbia, Sudan i Nigerija.

ko može da se prijavi

Svako može da se prijavi jer su naši aranžmani dostupni za studente ili mlade ljude od 18-26 godina, ili u nekim slučajevima 18-30 godina. Iako može svako da se prijavi za bilo koji program, ne može svako biti primljen zato što neke zemlje imaju vizne restrikcije. Molimo vas da nas kontakirate i informišete se više o ovome.

Garantovani poslovi

Algoos, za razliku od drugih kompanija, vas neće slati na razgovore za posao u zemlju u kojoj hoćete da živite. Ako ste izabrani da idete u drugu zemlju, to znači da ćete tamo već imati posao i kada dodjete, naš agent ili vaš poslodavac će vas pokupiti na aerodromu, i besplatno odvesti do vašeg smestaja ili radnog mesta. Naša kompanija želi da se osećate sigurno i bezbedno jer je za nas vrlo važno da se dobro osećate, da bi ste mogli da uživate u vašoj avanturi u inostanstvu. Pre nego što stignete na vašu destinaciju, vi će te naravno znati gde će te raditi, koliko sati dvevno će te raditi, informacije o smeštaju, kolika vam je plata, i naravno vaše poslovne dužnosti.

PAPirologija i viza

Papirologija i proces dobijanja vize, su obično najveće prepreke za one koji žele da putuju ili rade u inostrastvu. Algoos će vas spremiti za ovaj proces i pokazati vam korak po korak šta treba da uradite i koji dokumenti su neophodni pre nego što krenete u inostranstvo.

Ako hoćete da budete naš kandidat, morate da popunite formular u kome potvrdjujete da hoćete da radite u inostranstvu (i da navedete u koju zemlju), posle čega ćete biti kontaktirani od strane naših agenata i najverovatnije zakazati sastanak preko Skype-a, da se utvrdi da li imate dovoljno znanja i kvalifikacija za posao koji ste izabrali. Pre nego što nam pošaljete svoj CV, zahtevamo depozit od 150 evra, da bi smo bili sigurni da je vaš zahtev važeći, a ostalu sumu novca možete poslati tek kada bude bilo vreme da idete u inostranstvo. Kada poslodavac utvrdi koje će biti vaše poslovne dužnosti, možete da krenete u proceduru za dobijanja.

Opšti uslovi/dokumenti za vizu:

 • Zahtev za vizu (popunjen formular)
 • Pismo poslodavca sa vašim imenom i dužnostima koje će te obavljati
 • Adresa na kojoj će te boraviti tokom vremenskog perioda u kojem će te raditi
 • Sevi Uplata
 • Potvrda da imate dovoljno novca da idete u zemlju izbora
 • Lekarski pregled koji potvrdjuje da ste zdravi
 • Zdravstveno osiguranje ( mi možemo da vam omogućimo ovo osiguranje)
 • Potvrda vaše vlade da nemate kriminalni dosije i niste trenutno pod istragom
 • Pasoš
 • Potvrda sa fakulteta, ukoliko ste još uvek student (i ukoliko je potvrda potrebna)

uslovi života

Vrlo je bitno da imate dobar smeštaj tokom vašeg boravka u inostranstvu da bi se osećali kao da ste kod kuće. Algoos i saradnici će se pobrinuti o tome da vaš smestaj ima sve što vam treba i da ćete imati dobre uslove za život. Živećete u garsonjerama ili studio sobama od minimum 14 kvadratnih metara (ukoliko ste sami), ali ukoliko hoćete da delite sobu sa drugom osobom onda će te živeti u sobi od 20 kvadratnih metara. Imaćete privatno (samo vaše) kupatilo i malu kuhinju ukoliko vaše radno mesto ne može da vam obezbedi obroke. Kandidati koji hoće da rade za familije u inostranstvu će najverovatnije živeti sa familijom u kojoj će raditi. Svaki posao na našoj stranici ima opis gde možete pročitati većinu detalja ali ćete svakako biti upućeni u sve pre nego sto igde odete.

AVIONSKI LETOVI

Troškovi avionskih letova sa kojima će te stići do vaše destinacije zavise od posla koji ste izabrali. Na primer, ako želite da predajete engleski u Južnoj Koreji ili da budete dadilja u Americi, vas poslodavac će vam najverovatnije platiti karte dok poslodavci u drugim zemljama vam možda plate samo povratnu kartu po završetku ugovora, a za neke poslove morate da kupite karte sami. Naše osoblje je tu da vam pomogne da nadjete jeftine karte.

putno osiguranje

Algoos je u saradnji sa jednim od najpoznatijih osiguranja, i nudi vam odlično putno osiguranje koje će pokriti sve vaše potrebe dok ste u inostranstvu. Pre nego što se odlučite za bilo koji posao, obavestićemo vas o svim vrstama putnih osiguranja koje nudimo. Osiguranje se može platiti kreditnom karticom ili bankovnim transferom

KAKO SE PRIJAVITI

Prijave za posao preko Algoos-a su vrlo lake. Trebate samo da posetite naš sajt Algoos.com/Jobs i da izaberete posao i destinaciju koja vam se dopada, kliknete ’apply’, i jedan od naših agenata će vas ubrzo kontaktirati da sa vama razgovara o poslu koji ste izabrali. Možete da skinete naš formular za prijavu i pošaljete na registrations[@]algoos.com.

STAŽIRANJE

Algoos nudi mogućnost studentima,  nedavno diplomiranim ljudima ili onima koji imaju 5 ili više godina radnog iskustva da provedu izmedju 4 i 18 meseci u inostranstvu, na destinacijama kao SAD, Francuska, Hong Kong, Japan, Dubai i moge druge. Cilj je da steknete iskustvo u inostranstvu u cenjenim organizacijama, a neke od oblasti koje možete da izaberete su Turizam i gostoprimstvo, Medicina, inženjerstvo, računovodstvo, finansije i mnogo drugih. Nudimo mogućnost stažiranja u mnogo oblasti , tako da ćete sigurno naći nesto što vam odgovara. Ukoliko nemamo nijedan staž koji vam odgovara, molimo vas da nas obavestite i mi ćemo naći posao koji će odgovarati vašim potrebama.

ALGOOS VOLonterski projekti – poboljšajte svet

Algoos je izabrao nekoliko najboljih volonterskih projekata koji stvarno mogu da poboljšaju svet. Svi naši volonterski programi su potpuno besplatni, ukoliko ne spadaju u kategoriju stažiranja.Nikada ne bi smo mogli da naplaćujemo volonterski rad jer je ovom svetu zaista potrebna pomoć. Kao kompanija, osećamo se ponosni jer podržavamo ove neverovatne projekte i želimo da pomognemo onima kojima je potrebna naša pomoć

Volonterski rad je jako bitan jer doprinosi društvu i ekonomiji, i da gradjani imaju bolji kvalitet života. Ovakva vrsta rada može biti veoma teška ali i korisna, i zahteva od vas da razmišljate drugačije. Očekuje se od vas da razumete svoju okolinu i da naučite kako pomoći drugima.

Možete pomoći ljudima dok se provodite u divljim džunglama u Africi, Južnoj Americi ili gde god mislite da možete da doprinesete sa vašim znanjem i veštinama.

Kompanija Algoos Study work and Travel LTD saradjuje sa puno svetskih organizacija što nam omogućuje da nadjemo prave ljude za volontiranje i da im omogućimo ovo iskustvo. Volontiranje znači pružati pomoć onima kojima je to potrebno.

Možete pomoći da se sačuva priroda u Nepalu, Indiji, Somaliji, Južnoj Americi ili čak i u visoko razvijenim zemljama jer izbor je vaš.

Kliknite na stranicu naših poslova i izaberite volonterski projekat koji vam se dopada, napravite vaš profil i prijavite se. Ukoliko je prijava uspešna, jedan od naših agenata će vas kontaktirati i pojasniti koje će biti vaše dužnosti.

“We make a living by what we get, but we make a life by what we give” Winston Churchill

POSLOVI U INOSTRANSTVU

Da li ste željni novog iskustva? Da li hoćete da započnete karijeru svojih snova na vašoj omiljenoj destinaciji? Algoos vam ovo može odmah omogućiti. Izaberite jedan od postojećih poslova, napišite svoj CV i prijavite se. Možemo da vam pomognemo da napravite odličan CV i da vas naučimo kako da se ponašate na razgovoru za posao, da bi ste dobili posao svojih snova. Imigrirati nikad nije bilo lakše nego sad, jer za Algoos rade profesionalci koji mogu da vam pomognu sa vizom, selidbom u inostranstvo, pronalaskom smeštaja i snalaženjem u inostranstvu prvih par meseci dok se ne naviknete na vaš novi život i novi dom.

POSAO I ODMOR U ISTO VREME

Najbolji način da se asimilirate na život u drugoj zemlji, je da komunicirate sa ljudima iz te zemlje, da stečete nova prijateljstva, učite njihove običaje i kulturu, da probate njihovu hranu i stil života.

Algoos poslovna mreža koja obuhvata skoro ceo svet, može da vam pomogne da isplanirate vašu životnu avanturu i da obezbedi da svi vaši troškovi budu pokriveni pre nego što odete u zemlju koju ste izabrali. Ako hoćete da posetite Zamrznuta Jezera, Otkrića Grčkih mitova, Zaboravljene Careve, Kauboje ili neverovatnu Algoos Odiseju, mi možemo da vam organizujemo posao, smeštaj, vizu, poslovne aranžmane, vožnju na aerodrom/ili sa aerodroma, osiruranje + mnogo više!

Algoos Agenti i Partneri i naša telefonska linija, koja je dostupna 24/7, može da vam pruži sve potrebne informacije tako da ne morate da se brinute za vašu sigurnost i budućnost u inostranstvu.

Prestanite da sanjate o vašem idealnom životu i pozovite nas da vam omogućimo da taj san postane stvarnost. Probajte ono sto mnogi nisu u mogućnosti, na primer : idite na safari, plivajte sa delfinima, igrajte sirtaki, vidite Budu, idite u šoping na petoj aveniji u Njujorku, uživajte u muzici na Ibici, Maliji u Kritu, Majamiju u USA ili Zadru u Hrvatskoj.

vraćanje novca ili poništenje aranžmana

Algoos vam neće tražiti novac pre nego što se utvrdi da li će te stvarno ići na posao ili putovanje u inostranstvo, osim ako zahtev za vizu to ne traži od vas. Algoos od vas traži da platite odredjene troškove tek kada budete prihvaćeni na željeno poslovno mesto. Tek posle toga potpisujute sporazum sa Algoos-om i plaćate vaše troškove. Novac se neće vratiti onima koji su primljeni na radno mesto, platili sve troškove i odjenom se predomislili ili propustili let. Novac se vraća samo u hitnim ili urgentnim situacijama posle dostavke svih potrebnih dokumenata.

gde i kako da nadjem posao?

Traženje posla je vrlo lako preko našeg automatskog online sistema. Samo kliknete na Jobs Link  i ukucate kriterijume za pronalaženje novog posla. Kada nadjete posao koji vam se dopada, napravite vaš online profil i kliknete ’apply’. Jedan od naših agenata će posle toga pregledati vaš CV i kontaktirati vas.