ALGOOS
ALGOOS work and travel

ALGOOS work and travel

Algoos on maailmanlaajuinen rekrytointi- ja matkatoimistojen verkosto, joka tarjoaa pakettiratkaisuja työskentelyyn  ja matkailuun kaikkein vaativimmille matkustajille, työntekijöille ja -antajille kilpailukykyisin hinnoin. Monipuolisista palveluistamme löytyy maailman laajuisia work and travel-paketteja joka työntekijän ja -antajan tarpeisiin, erityisesti seikkailijoille, nuorille ja opiskelijoille; sekä perinteisiä rekryitointipalveluita henkilöille, jotka haluavat muuttaa uuteen maahan.

Erikoistuneet liittolaisemme ja partnerimme pääkaupungeissa ympäri maailman tarjoavat tarpeen tullen neuvoja ja tukea work and travel-seikkailullasi ympäri maailman. Haluamme osallistujiemme työskentelevän tunnetuisssa yrityksissä ja hotelleissa, ottaavan kaiken irti työympäristöstään, nauttivan vapaa-ajastaan uudessa kotikaupungissaan, ja osallistuvan yrityksen kehitykseen ainutlaatuisen ja erilaisen kulttuuritaustansa avulla.

 • Hyvä valikoima arvostettuja ja turvallisia työpaikkoja
  • Työpaikka taattu ennen saapumista
  • Sosiaaliturva
  • Ilmainen ja jatkuva neuvonta/tuki
  • Edustajia joka maassa
  • Työskentele alan huippujen kanssa
  • Lippujen ja majoituksen varaukset
  • Avustus viisumien sekä paperitöiden kanssa
  • Matalat hinnat
  • Uskomattomat palkat
  • Ilmainen majoitus ja ruokailu
  • Lisää CV:si arvoa
  • Apua CV:n kirjoittamiseen
  • Työmahdollisuuksia harjoittelun päätyttyä
  • Ilmainen kuljetus lentokentältä tullessa ja mennessä
  • Matkavakuutus
  • Apu sosiaaliturvakortin saamiseen

Kesto

Vieraassa maassa vietettävä aika riippuu siitä, minkä ohjelman valitsee. Ohjelmien kestot vaihtelevat kahdesta kuukaudesta ja 18:aan kuukauteen, jolloin tarvitaan viisumi. Mikäli löydät unelmiesi työpaikan ja kaupungin, etkä tarvitse viisumia tai viisumia voi jatkaa, voit jäädä niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Ohjelman hinta

Ohjelman hinta riippuu maasta ja ohjelmasta, jonka valitset. Hinnat vaihtelevat 50:stä eurosta 800:aan euroon ja kattavat viisumin sekä paperityöt, mutta eivät matkakuluja.

Work and travel – Kohdemaat

Algoos vie kauemmas kuin mikään muu yhtiö maailmassa. Maailman laajuinen rekrytöinti- ja matkatoimistoverkostomme löytää työpaikkoja maailman eksoottisimmissä paikoissa viidellä mantereella ja 130:ssä maassa. Kohteistamme löytyy Kreikka, Italia, Kiina, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Venäjä, Tyynimeri, Afrikka, Kanada, Australia, Uusi Seelanti, Thaimaa, Meksiko, Uruguay, Panama, Caymansaaret, Etelä-Afrikka, Kenia, Ghana, Madagaskar, Mauritius, Marokko, Tunisia, Egypti, Qatar, Latvia, Itävalta, Ranska, Tanska, Iso-Britannia, Irlanti, Saksa, Hollanti, Norja, Suomi, Malta, Skotlanti, Viro, Alankomaat, Pohjois-Amerikka, Yhdysvallat, Alaska, Bahama, Miami, New York, Los Angeles, Texas, Detroit, Saint Kits, Singapore, Malesia, Hong Kong, Tokio, Shanghai, Peking, Ranskalainen Polynesia, Kambodža, Intia, Laos, Macau, Mongolia, Nepal, Filippiinit, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam, Singapore, Malediivit, Georgia, Kypros, Turkki, Armenia, Azerbaijan, Espanja, Chile, Brasilia, Kolumbia, Sudan ja Nigeria.

Kenelle ohjelma on suunnattu

Kuka tahansa voi hakea, kaikki ohjelmamme ovat avoinna opiskelijoille, osa 18-26-vuotiaille nuorille, ja osa  18-30-vuotiaille. Viisumivaatimusten vuoksi kaikki eivät välttämättä sovellu joihinkin ohjelmiin, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä, ja kysymään lisätietoja.

Taattuja työpaikkoja

Algoos eroaa muista yhtiöistä siinä, ettei sinun tarvitse mennä useisiin haastatteluihin work and travel-kohdemaassasi, vaan saapuessasi paikan päälle työpaikka on jo järjestetty; paikallinen toimitsijamme tai työnantajasi hakee sinut lentokentältä ilmaiseksi, sekä vie sinut majoitukseesi ja työpaikallesi. Algoosissa uskomme, että parhaan kokemuksen takaamiseksi turvallisuudentunne on yksi tärkeimpiä asioita uuteen paikkaan matkustavalle seikkailijalle, ja teemme parhaamme, jotta tuntisit olosi mahdollisimman turvalliseksi. Ennen saapumistasi saat tietää missä työskentelet, kuinka monta tuntia/päivää, majoituksen tiedot, palkan ja muut työtä koskevat yksityiskohdat.

Paperityöt ja viisumit

Paperityöt ja viisuminhaku ovat yleensä ulkomaille haikailevien matkailijoiden ja työntekijöiden suurin päänvaiva. Algoosissa valmistelemme kaiken sinulle, ja autamme joka askeleella, jotta saat kaikki tarpeelliset paperit valmiiksi ennen saapumistasi kohdemaahan.

Hakijan on täytettävä Algoosin hakemus, joka varmistaa kiinnostuksesi work and travel-ohjelmasta tietyssä maassa. Sen jälkeen yksi toimitsijoistamme soittaa haastattelua varten ja todennäköisesti pyyttää suorittamaan työtä koskevan testin Skypen kautta taitojesi ja pätevyyksiesi kartoittamiseksi. Ennen kuin lähetämme CV:si työnantajalle, vaadimme 150:n euron takuurahan hakemuksesi kelpuuttamiseksi ja loppusumman ennen kuin lähdet kohdemaahasi. Kun työnantaja varmistaa työpaikan, aloitamme tarpeelliset paperityöt viisumin saamiseksi.

Viisumivaatimukset:

 • Viisumihakemus
 • Kutsukirje työnantajalta
 • Oleskeluosoite kohdemaassa
 • SEVI-maksu
 • Todistus, joka näyttää, että sinulla on tarpeeksi rahaa matkustaaksesi kyseiseen maahan
 • Lääkärintodistus
 • Matkavakuutus (jonka voimme järjestää)
 • Rikosrekisteriote
 • Passi
 • Opiskelutodistus, joka näyttää, että olet yhä opiskelija (mikäli vaaditaan)

elinolot

Tiedämme, kuinka tärkeä hyvä majoitus on ulkomailla oleskellessa, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi. Algoos ja kumppanit varmistavat aina, että majoituksessa on hyvät standardit ja elinolot. Majoitus on yksiöissä, jotka ovat vähintään 14 neliömetriä, tai mikäli jaat asunnon toisen seikkailijan kanssa, 20 neliömetriä omalla vessalla ja keittokomerolla siinä tapauksessa, että työpaikalta ei saa ilmaisia aterioita. Ne, jotka menevät töihin perheisiin, asuvat todennäköisesti isäntäperheen kanssa. Jokainen työnkuvaus sisältää nämä yksityiskohdat. Olemmehan luvanneet, että ennen lähtöä tiedät kaikki yksityiskohdat.

Lennot

Lennot kohteeseen riippuvat työstäsi. Jotkin työnantajat, kuten englantia opettaessa Etelä-Koreassa tai lastenvahtina ollessa Yhdysvalloissa, maksavat meno-paluulennot; toiset maksavat paluulennon sopimuksen päättyessä; ja toiset edellyttävät, että ostat liput itse. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis auttamaan löytääksesi halvimmat mahdollisimmat hinnat.

matkavakuutus

Algoos ja yksi maailman suurimmista vakuutusyhtiöistä tekevät yhteistyötä tarjotakseen erinomaisia matkavakuutuspaketteja, jotka kattavat kaikki tarpeesi ulkomailla. Kerromme sinulle vaihtoehdoista ohjelman valinnan aikana. Vakuutuksen voi maksaa joko luottokortilla tai tilisiirrolla.

hakuohjeet

Algoosin kautta hakeminen on helppoa. Vieraile verkkosivuillamme Algoos.com/Jobs luodaksesi profiilin, valitse työpaikka ja kohdemaa, jotka kiinnostavat sinua. Valitse ”hae” ja yksi asiantuntijoistamme ottaa sinuun pian yhteyttä käsitelläkseen valintaasi. Voit myös ladata hakemuslomakkeen ja lähettää sen osoitteeseen registrations[@]algoos.com.

harjoittelupaikat

Algoos tarjoaa opiskelijoille, vastavalmistuneille ja vähintään 5 vuotta työkokemusta omaaville tilaisuuden viettää neljästä viikosta 18:aan kuukautta ulkomailla kohteissa kuten Yhdysvallat, Ranska, Hong Kong, Japani, Dubai jne. saaden todellista kokemusta työharjoittelijana menestyvässä ja arvostetussa yrityksessä. Valikoimaan kuuluu turismi- ja palveluala, lääketiede, tekniikan ala, kirjanpito, varainhoito ja paljon muuta. Tarjoamme harjoittelupaikkoja joka alalta, ja löydät varmasti paikan, joka vastaa tarpeitasi. Jos käy niin, että haluaamasi paikkaa ei löydy, ota meihin yhteyttä, ja teemme parhaamme luodaksesi sen sinulle.

ALGOOS VAPAAEHTOISOHJELMA – VAIKUTA asioihin

Algoosin valikoimaan kuuluu uskomattomia vapaaehtoisohjelmia, jotka vaikuttavat maailmaan. Kaikki vapaaehtoisprojektimme ovat ilmaisia (ainoastaan, kun ne eivät sisällä turismia tai ole harjoittelupaikkoja). Loppujen lopuksi, emme voisi puhtaalla omatunnolla laskuttaa ihmisiä maailmanparantamisesta. Yrityksenä tuemme ylpeästi näitä mahtavia vapaaehtoisprojekteja ympäri maailman, missä apu ja osallistuminen ovat todella tarpeen.

Vapaaehtoisuus on tärkeä taloudellinen ja sosiaalinen panos, joka auttaa luomaan vahvemman yhteisön luottamuksen ja vastavuoroisuuden avulla. Se voi olla sekä vaativaa että palkitsevaa, ja joudut  käyttämään taitojasi uudessa tilanteessa. Voit myös jakaa hyödyllistä tietoa samalla, kun opit itse ympäröivistä ongemista.

Muuta elämiä samalla, kun tutustut Afrikan tai Etelä-Amerikan viidakkoihin, tai mihin tahansa kohteeseen, missä tietosi ja taitosi ovat korvaamattomia!

Muuta elämiä samalla, kun tutustut Afrikan tai Etelä-Amerikan viidakkoihin, tai mihin tahansa kohteeseen, missä tietosi ja taitosi ovat korvaamattomia!

Algoos Study work and Travel LTD tekee yhteistyötä monien yhdistysten kanssa ympäri maailmaa, minkä ansiosta löydämme oikeat vapaaehtoiset ja autamme heitä saavuttamaan tavoitteensa. Vapaaehtoisuuden idea on avun antaminen niille, jotka sitä tarvitsevat.

Nepalissa, Intiassa, Somaliassa, Etelä-Amerikkassa tai jopa muissa kehitysmaissa auttamassa luontoa tai kehittyneemmissä maissa auttamassa säilyttämään luontoa.

Klikkaa ”työt” sivua, ja valitse vapaaehtoispaikat, luo profiili ja lähetä hakemus. Mikäli hakemus hyväksytään, yksi asiantuntijoistamme ottaa sinuun yhteyttä kertoakseen lisää yksityskohtia.

”Tienaamme elantomme sillä, mitä saamme, mutta luomme elämän sillä, mitä annamme” Winston Churchill

Työt ulkomailla

Etsitkö uutta kokemusta? Haluaisitko levittää siipesi ja aloittaa unelmiesi uran lempimaassasi? Algoosin kautta pääset heti matkaan. Etsi työpaikka listoiltamme, kirjoita ansioluettelosi ja lähetä hakemus. Voimme auttaa sinua kirjoittamaan CV:si, pärjäämään haastatteluissa ja saamaan unelmiesi työn. Maahanmuutto ei ole koskaan ollut näin helppoa; meillä Algoosilla on asiantuntemusta, jonka ansiosta voimme auttaa sinua viisumien ja muuton kanssa, majoituksen löytämisessä ja ensikuukausien aikana kunnes olet uuden kotipaikkasi asiantuntija.

WORKING HOLIDAYS

Ei ole parempaa tapaa tutustua maahan, kuin työskennellä ja elää siellä, olla tekemisissä paikallisten kanssa ja osallistua paikallisiin kulttuuritapahtumiin muodostaen ystävyyksiä ja nauttien paikallisista herkuista ja elämäntyylistä.

Laaja Algoos work and travel-verkostomme ympäri maailman auttaa sinua suunnittelemaan oman ”kerran elämässä”-seikkailusi, ja varmistamaan, että jokainen yksityiskohta seikkailussasi on suunniteltu ennen kuin aloitat ohjelmasi. Valitsit sitten Jäätyneet Maat, Kreikkalaisten Myyttien Tutkimisen, Unohtuneet keisarit, Lännen Cowboyt tai uskomattomimman seikkailumme Algoosin Odysseian, järjestämme työpaikan, majoituksen, viisumin, matkajärjestelyt, lentokenttäkyydit, vakuutuksen, ja loput!

Algoosin toimitsijat ja kumppanit sekä 24/7 puhelinpalvelumme takaa sinulle mielenrauhan. Voit olla varma, että henkilökuntamme on tukenasi joka askelella ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tulevasta.

Älä siis vain unelmoi seikkailuista, vaan soita meille nyt. Valmistaudu kokemaan maailman ainutlaatuisin tunne. Opi, mitä muut eivät tiedä, lähde safarille, ui delfiinien kanssa, tanssi syrtakia, näe Buddha, shoppaile 5th avenuella New Yorkissa; nauti musiikista Ibizassa, Maliassa Kreetalla, Miamissa Yhdysvalloissa tai Zadarissa Kroatiassa.

Peruutukset ja hyvitykset

Algoos ei laskuta sinua, ennen kuin kaikki work and travel-seikkailuusi vaadittavat yksityiskohdat on varmistettu, elleivät kyseessä ole Algoosin ulkopuoliset kulut kuten viisumimaksut tai SEVI-maksut. Maksat laskusi Algoosille vasta, kun kaikki on selvää, ja olet hyväksynyt yhden hienoista tarjouksistamme. Vasta silloin teet sopimuksen Algoosin kanssa palveluista ja maksat ohjelmamaksun kokonaisuudessaan. Hyvityksiä ei makseta, mikäli työtarjouksen hyväksynnän jälkeen osallistuja muuttaa mielensä tai ei saavu kohteeseen ajoissa. Maksu palautetaan vain, mikäli kyseessä on hätätapaus ja asianomainen toimittaa vaaditut asiakirjat.

Mistä ja kuinka löydän töitä?

Töidenhaku on helppoa verkkojärjestelmällämme. Sinun tarvitsee vain klikata  Jobs Link  ja syöttää työpaikkaa koskevat vaatimukset. Löytäessäsi haluamasi paikan, luo profiili ja klikkaa haku-painiketta. Asiantuntijamme tarkistavat ansioluettelosi, ja soittavat pian haastattelua varten.