ALGOOS
Călătoriți cu Algoos

Călătoriți cu Algoos

Algoos Work and Travel oferă pachete promoționale pentru călătorii și vacanțe pe tot parcursul anului în Africa, Asia, America Latină, Tailanda, Nepal, Tibet, Tasmania și așa mai departe. Mijlocul anului ? Vara ? Iarna? În vacanță sau într-un an liber? Adunați un grup de minim 40 de oameni, alegeți-vă destinația preferată și discutați cu unul dintre consultanții noștri despre următoarea oprire. Vom crea pachetul promoțional perfect pentru dumneavoastră cu servicii de călătorie personalizate pentru a călători spre una dintre destinațiile noastre magnifice. Unul din partenerii noștri din țara pe care o veți vizita se va asigura că veți primi serviciile corespunzătoare și veți avea vacanța de grupe care o visați.

Prețuri pentru studenți la bilete, hoteluri și excursii pe durata întregului program pot fi găsite pe algoos.com

  • Pachetele de călătorie Algoos
  • Călătorie palpitantă
  • Vacanțe de mers în club
  • Vacanțe relaxante
  • Vacanțe de primăvară

Costuri

Costurile unui program variază depinzând de țară, mărimea grupului și activitățile pe care le veți alege pe parcursul programului. Prețurile pornesc de la 149 de euro, incluzând hotelurile și zborurile.

 

Destinații

De la munții din Marele Canion, până la statuia lui Buddha în Bangkok, la Colosseumul din Pisa și la Parthenon în Atena,o călătorie în timp în Grecia, Italia,Canada,Noua Zeelandă, Polonia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Franța, Danemarca, Regatul Unit, Germania, Olanda, Norvegia, Finlanda, USA și multe alte destinații din care puteți alege.

 

Rezervați acum

Începeți aventura, adunați-vă gașca de 40 de persoane și contactați-ne pentru a vă crea o aventură care vă va uimi și vă va duce la una dintre destinațiile noastre cu reduceri pentru studenți. Doar trimiteți-ne un email la travel@algoos.com și cereți-ne broșura și pachetul promoțional pentru dumneavoastră și prietenii dumneavoastră. E timpul sa vedeți lumea prin proprii dumneavoastră ochi.

Veniți online să vă creați pachetul special și începeți aventura. 192 de agenții locale în toată lumea vă pot oferi exact ceea ce căutați.