ALGOOS
Destinații Work& Travel peste tot în lume

 Destinații Work& Travel peste tot în lume

Algoos Study Work and Travel oferă sute de destinații cu agenții locale pentru internshipuri, voluntariat, programe Au pair, internshipuri neplătite și joburi.

Nu există un mod mai bun de a descoperi o țară străină în afară de a munci și a locui în acea țară, de a interacționa cu localnicii și de a lua parte la evenimentele culturale locale, construind prietenii și bucurându-vă de mâncărurile tradiționale și de modul local de viață.Învață ceea ce alții nu știu, mergi într-un safari, danseaza syrtaki, vezi statuia lui Buddha, fă cumpărături în New York, pozează cangurii, bucură-te de muzica din Ibiza, Malia, vechiul oraș Rhodes, Miami & Goa.
Rețeaua noastră Algoos Work and Travel, extinsă pe tot globul, vă va ajuta să vă planificați o aventură unică în viață și se va asigura că toate detaliile programului sunt puse la punct, chiar dinaintea plecării dumneavoastră. Fie că alegeți să experimentați Ținuturile de Gheață, Descoperirile Mitologiei Greci, Împărații Uitați, Cowboy-ii din Vest sau cea mai tare aventură a noastră, Odiseea Algoos, noi ne vom ocupa de locul de muncă, cazare, VIZĂ, detaliile pentru călătorie, drumul de la aeroport, asigurare + multe altele !
Agenții și partenerii Algoos, precum și linia noastră telefonică 24/7 vă asigură că echipa noastră este aici să vă ajute pas cu pas, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă.
Algoos este o rețea internațională de agenții de recrutări și turism, care îi vizează pe cei mai pretențioși călători, studenți, absolvenți, angajați, oferindu-le o aventură de neuitat, asigurându-se de fiecare detaliu al călătoriei, înainte de plecare.
Agenții și partenerii Algoos, precum și linia noastră telefonică 24/7 vă asigură că echipa noastră este aici să vă ajute pas cu pas, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă.
Nu mai visați la cea mai tare aventură & sunați-ne și pregătiți-vă să experimentați un sentiment unic în lume.
Algoos te duce mai departe decât orice altă companie din lume. Rețeaua noastră internațională de recrutare și agenții de turism găsesc locuri de muncă pentru tine în cele mai exotice locuri din cele 5 continente, în 130 de țări. O călătorie în timp din Grecia, Italia, China, Emiratele Arabe Unite,Rusia,Pacific. Africa, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Tailanda, Mexic, Uruguay, Panama,Insulele Cayman, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Madagascar, Mauritus, Maroc, Tunisia, Egipt, Qatar, Letonia, Austria, Franța, Danemarca, Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Norvegia, Finlanda, Malta, Scoția, Estonia, America de Nord, Statele Unite, Canada, Alaska, Bahamas, Miami, New York, Los Angeles, Texas, Detroit, Saint Kits, Singapore, Malaezia, Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Beijing, Polinezia Franceză, Malaezia, Cambodgia, India, Laos, Macau, Mongolia,Nepal, Filipine, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam, Maldive, Georgia, Cipru, Turcia, Armenia, Azerbaijan, Spania, Chile, Brazilia, Columbia, Sudan și Nigeria.