ALGOOS
Informații despre Algoos Work and Travel

Algoos work and travel

Algoos este o rețea globală de recrutare și agenții de turism, ce oferă servicii work and travel pentru cei mai capricioși și sofisticați călători, angajați sau angajatori, la prețuri competitive. Ne modelăm serviciile astfel încât să întâmpine nevoile fiecărui angajat sau angajator, oferind servicii work and travel la nivel internațional, în special pentru cei ce vor să plece într-o aventură, tineri, studenți, dar oferim și servicii clasice de recrutare pentru cei care își doresc să imigreze în altă țară.

Asociații noștri profesioniști și partenerii din fiecare capitală a lumii sunt acolo să vă ofere asistența și ajutorul de care aveți nevoie pentru a munci și a călători în jurul lumii. Vrem ca clienții noștri să lucreze în companii și hoteluri recunoscute la nivel global, să se simtă bine la locul de muncă, să se bucure de timpul liber în noul oraș și să participe la dezvoltarea companiei prin originalitatea mediului cultural din care fac parte.

 • Bună alegere a unor locuri de muncă sigure
 • Locul de muncă garantat înainte de sosire
 • Asigurare socială
 • Sprijin gratuit&continuu
 • Reprezentanți în fiecare țară
 • Lucrezi cu cei mai buni
 • Rezervări pentru bilete și cazare
 • Asistență cu actele și viza
 • Costuri mici
 • Salarii excelente
 • Cazare&masă gratis
 • Îmbunătațește-ți CV-ul
 • Sprijin la scrierea CV-ului
 • Oportunități de angajare după terminarea internship-ului
 • Transport gratuit până la/ de la aeroport
 • Asigurare de călătorii
 • Sprijin pentru obținerea unui card de asigurare socială

Timpul de ședere

Durata șederii într-o anumită țară depinde de programul ales, care poate dura între 2-18 luni, în caz că este nevoie de viză. Dacă viza nu este necesară sau dacă există posibilitatea prelungirii vizei, iar locul acela de muncă și orașul acela sunt cele din visele dumneavoastră, atunci puteți sta cât doriți.

 Costul Programelor

Costul unui program variaza în funcție de țara sau programul ales. Prețurile încep de la 50 euro până la 800 de euro, incluzând viza și actele, dar fără costurile de călătorie.

Destinații Pentru Programele Work And travel

Algoos te duce mai departe decât orice altă companie din lume. Rețeaua noastră internațională de recrutare și agenții de turism găsesc locuri de muncă pentru tine în cele mai exotice locuri din cele 5 continente, în 130 de țări. O călătorie în timp din Grecia, Italia, China, Emiratele Arabe Unite,Rusia,Pacific. Africa, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Tailanda, Mexic, Uruguay, Panama,Insulele Cayman, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Madagascar, Mauritus, Maroc, Tunisia, Egipt, Qatar, Letonia, Austria, Franța, Danemarca, Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Norvegia, Finlanda, Malta, Scoția, Estonia, America de Nord, Statele Unite, Canada, Alaska, Bahamas, Miami, New York, Los Angeles, Texas, Detroit, Saint Kits, Singapore, Malaezia, Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Beijing, Polinezia Franceză, Cambodgia, India, Laos, Macau, Mongolia,Nepal, Filipine, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam, Maldive, Georgia, Cipru, Turcia, Armenia, Azerbaijan, Spania, Chile, Brazilia, Columbia, Sudan și Nigeria.

Cine poate aplica

Oricine este bine-venit să aplice.Toate programele noastre sunt valabile pentru studenți și tineri cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani pentru unele programe, iar pentru alte programe vârsta este cuprinsă între 18-30 de ani. Totuși nu toată lumea este eligibilă să aplice pentru toate programele, întrucât există restricții ce țin de viză în unele țări, pentru care vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe informații.

 Locuri de mUncă Garantate

Algoos, spre deosebire de alte companii, nu vă cere să treceți printr-un lung șir de interviuri în țara în care vreți să călătoriți și să munciți. A merge acolo înseamnă a avea deja un loc de muncă stabilit, iar după ce ajungeți la destinație agentul nostru sau angajatorul vă va lua de la aeroport fără niciun cost suplimentar și vă va conduce la cazare și la mediul în care veți lucra. Noi cei de la Algoos credem că sentimentele de securitate și siguranță sunt cele mai importante aspecte pentru o călătorie plăcută, și facem tot posibilul să vă oferim acest lucru. Înainte de a ajunge la destinație veți ști deja unde veți lucra, numărul de ore/zi, detalii legate de cazare, salariu și specificațiile postului.

 Acte&Vize

Actele și procesul de obținerii a vizei sunt de obicei cele mai mari dureri de cap pentru un călător sau un angajat care își caută de lucru în afară. La Algoos vă pregătim tot ce aveți nevoie și vă ghidăm pas cu pas prin întregul proces de obținere a tuturor documentelor necesare înainte de a ajunge la destinație.

Ca și candidat , veți fi rugat să completați și să trimiteți la Algoos formularul de aplicație, confirmând interesul de a munci și a călători spre o destinație specifică, apoi unul dintre agenții noștri vă va suna pentru un interviu și pentru programarea unui test pe Skype care vă va identifica abilitățile și calificările. Înainte de a începe să trimiteți CV-ul către angajator, noi cerem o suma de 150 de euro pentru a asigura validitatea aplicației dumneavoastră, iar restul sumei îl cerem înainte de a pleca spre destinația dorită. De îndată ce angajatorul acceptă oferta, noi vom începe să ne ocupăm de toate actele necesare pentru a vă obține viza.

În linii mari, aveți nevoie de:

 • Aplicație pentru viză
 • Invitați din partea angajatorului
 • Adresa unde veți locui în acea țara
 • Plata SEVI
 • O dovadă că aveți suficienți bani pentru a călători în acea țară
 • Adeverință medicală ce dovedește că sunteți sănătos
 • Asigurare de călătorie ( cu care vă putem ajuta)
 • Cazier
 • Pașaport
 • Adeverință de la facultate care atestă că sunteți student (unde e cazul)

Condiții de trai

Știm cât de important este pentru dumneavoastră să aveți o cazare bună cât timp sunteți plecat, astfel încât să vă simțiți ca acasă. Algoos și partenerii se asigură întotdeauna ca atât cazarea, cât și condițiile de trai să fie la standarde înalte. Veți locui în camere de minim 14 mp, sau dacă locuiți cu altă persoană, camera va avea 20 mp, cu baie proprie și o mini bucătărie,în caz că locul de muncă nu vă oferă mese gratuite. Pentru cei ce vor avea un loc de muncă în cadrul unei familii, cel mai probabil veți locui în acea casă a familiei. Fiecare descriere a postului, în secțiunea noastra de joburi, menționează toate aceste detalii. Până la urmă v-am promis că înainte să plecați veți ști toate detaliile.

Zboruri

Zborurile spre destinația dorită depind de locul de muncă ales. Spre exemplu, unele locuri de muncă, cum ar fi predarea englezei în Coreea de Sud, sau postul de dădacă în Statele Unite, asigură zborurile dus-întors, alți angajatori vor plăti zborul de întors dupa terminarea proiectului, iar în cazul unor locuri de muncă, biletele trebuie achitate de dumneavoastră. Echipa noastră profesionistă este mereu acolo pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte de pe piață.

Asigurare de călătorie

Algoos, împreună cu una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, vă oferă asigurări de călătorie excelente, care vă acoperă toate nevoile cât sunteți plecat. În timpul selecției pentru program vă vom informa cu privire la opțiunile pe care le aveți. Asigurarea se poate plăti cu cartea de credit sau prin transfer bancar.

Cum aplicați

Aplicarea prin Algoos este simplă. Vizitați pagina noastră Algoos.com/Jobs, construiți-vă profilul și alegeți destinația dorită. Dă click pe „apply„ și unul din agenții noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta opțiunea aleasă. Puteți și să descărcați formularul nostru de aplicație și să îl trimiteți la registrations[@]algoos.com .

Internshipuri

Algoos oferă studenților sau absolvenților și celor cu cel puțin 5 ani experiență într-un domeniu oportunitatea de a sta între 4 și 18 săptămâni peste ocean, în destinații atrăgătoare, cum ar fi USA, Franța, Hong Kong, Japonia, Dubai & multe altele, și de a căpăta experiență ca intern în cadrul unei companii de succes. Alegeți din numeroasele internshipuri începând cu Turism, până la Medicina, Inginerie, Contabilitate, Finanțe și multe altele. Avem oportunități de internship în orice domeniu, așa că veți găsi cu siguranță ceva pe placul dumneavoastră, iar dacă nu, vă rugăm să ne sugerați ce ați dori, iar noi vom încerca să vă îndeplinim dorința.

Programele de voluntariat algoos- fă diferența

Algoos a selectat unele dintre cele mai interesante proiecte de voluntariat care fac diferența în această lume. Toate proiectele noastre de voluntariat sunt complet gratuite (cele care nu au legătură cu turismul sau care nu sunt considerate internshipuri). Până la urmă nu ne-ar lăsa conștiința să taxăm oamenii care cred că a face diferența în această lume este ceea ce contează. Ca și companie ne mândrim să susținem toate aceste proiecte internaționale incredibile de voluntariat, care au cu adevărat nevoie de ajutor.

Voluntariatul aduce beneficii sociale și economice, contribuind la o lume mai unită, oferind încredere și reciprocitate în rândul cetățenilor. Poate fi în același timp o provocare și o răsplată, și de asemenea o oportunitate de a vă folosi abilitățile într-un context nou. Puteți de asemenea să împărtașiți din cunoștințele dumneavoastră, în timp ce înțelegeți mai bine problemele altor oameni.

Faceți diferența în timp ce vă bucurați de junglele sălbatice ale Africii, Americii de Sud și orice alt loc în care cunoștințele și abilitățile dumneavoastră sunt importante.

Algoos Study Work and Travel SRL a făcut parteneriat cu multe organizații din lume , ceea ce ne permite să găsim oamenii potriviți pentru voluntariat și să îi ajutăm să își atingă scopurile. Voluntariatul înseamnă să oferi ajutorul cui are nevoie de el.

Nepal, India, Somalia, America de Sud și multe alte țări mai dezvoltate oferă posturi de voluntariat pentru a ajuta natura să rămână intactă.

Dați click pe pagina noastră cu joburi și alegeți un post de voluntariat, construiți-vă profilul și aplicați. În cel mai scurt timp unul dintre consultanții noștri vă vor contacta pentru toate detaliile, dacă aplicația a fost înregistrată cu success.

”Trăim prin ceea ce primim, dar oferim viață prin ceea ce dăm” Winston Churchill

Locuri de muncă în străinătate

Sunteți în căutarea unei noi experiențe? V-ar plăcea să vă deschideți aripile și să începeți cariera la care ați visat mereu, în locul dumneavoastră preferat? Algoos are puterea de a vă oferi acest lucru în cel mai scurt timp. Alegeți unul dintre locurile noastre de muncă disponibile, redactați-vă CV-ul și aplicați. Suntem aici să vă ajutăm să vă redactați CV-ul, să deveniți foarte bun la interviuri și să obțineți postul la care visați. Imigrarea nu a fost niciodată mai ușoară. Aici la Algoos avem expertiza de a vă ajuta cu vizele, cu mutatul în altă țară, găsirea cazării, și acomodarea în primele luni, până când veți deveni un expert al locului în care veți sta.

Muncă în vacanță

Nu există un mod mai bun de a descoperi o țară străină în afară de a munci și a locui în acea țară, de a interacționa cu localnicii și de a lua parte la evenimentele culturale locale, construind prietenii și bucurându-vă de mâncărurile tradiționale și de modul local de viață.

Rețeaua noastră Algoos Work and Travel, extinsă pe tot globul, vă va ajuta să vă planificați o aventură unică în viață și se va asigura că toate detaliile programului sunt puse la punct, chiar dinaintea plecării dumneavoastră. Fie că alegeți să experimentați Ținuturile de Gheață, Descoperirile Mitologiei Greci, Împărații Uitați, Cowboy-ii din Vest sau cea mai tare aventură a noastră, Odiseea Algoos, noi ne vom ocupa de locul de muncă, cazare, VIZĂ, detaliile pentru călătorie, drumul de la aeroport, asigurare + multe altele !

Agenții și partenerii Algoos, precum și linia noastră telefonică 24/7 vă asigură că echipa noastră este aici să vă ajute pas cu pas, fără ca dumneavoastră să aveți vreo grijă.

Nu mai visați la cea mai tare Aventură & sunați-ne și pregătiți-vă să experimentați un sentiment unic.Învățați ceea ce alții nu știu, plimbați-vă într-un safari, înotați cu delfinii, dansați syrtaki, vedeți statuia lui Buddha, faceți cumpărături pe 5th Avenue în New York, bucurați-vă de muzica din Ibiza, Malia în Creta, Miami în Statele Unite sau Zadar în Croația.

Returnări & Anulări

Algoos nu vă va cere bani înainte de a stabili toate detaliile necesare pentru aventura dumneavoastră work and travel decât în cazul în care apar costuri care nu depind de Algoos, cum ar fi costurile pentru viză sau costurile SEVI. Prin Algoos plătiți doar atunci când totul este pus la punct și dumneavoastră ați acceptat una dintre ofertele noastre foarte bune. Numai atunci semnați un contract cu Algoos pentru servicii și plătiți întregul cost al programului. Nu se vor face returnări pentru cei care au acceptat jobul și au plătit întreaga sumă,iar înainte de a pleca s-au răzgândit sau nu au  ajuns la timp la destinație. Returnările se fac doar în cazuri de urgență, în urma trimiterii documentelor necesare.

CUm & Unde găsesc Joburi?

Este ușor să îți găsești un job prin sistemul nostru online automat. Pur și simplu dați click pe Jobs Link și introduceți criteriile pentru a căuta un job. O dată ce ați găsit jobul dorit, creați-vă profilul online și aplicați. Unul dintre agenții noștri se vor uita pe CV-ul dumneavoastră și vă va contacta în celmai scurt timp pentru un interviu.