ALGOOS
Matkailu

Algoos Matkailu

Algoos Work and travel tarjoaa seikkailulomapaketteja ja lomia vuoden ympäri Afrikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Thaimaassa, Nepalissa, Tibetissä, Tasmaniassa ja niin edespäin.

Talviloma? Kesä? Joululoma? Lomaviikko tai välivuosi? Kerää 40:n hengen ryhmä, valitse lempikohteesi, ja juttele kokeneiden asiakasneuvojiemme kanssa siitä, mikä on seuraava askel. Valmistelemme täydellisen paketin sinulle räätälöidyllä palvelulla yhteen uskomattomista kohteistamme. Kumppanimme kohdemaassa järjestää ohjelmasi jokaisen yksityiskohdan, jotta saat palvelua ja ryhmäloman, josta unelmoit.

Opiskelijahinnat lennoille, hotelleille ja retkille koko ohjelman lävitse löytyvät sivulta algoos.com

Algoos Pakettilomat

  • Seikkailuloma
  • Klubbailuloma
  • Rentoutusloma
  • Kevätloma

Hinnat

Ohjelman hinta vaihtelee maan, ryhmän koon ja yksilöllistä lomaa varten valittujen aktiviteettien mukaan. Hinnat alkavat 149 eurosta sisältäen lennot ja hotellin.

Kohdemaat

Grand Canyonin vuorilta Bangkokin Buddha-patsaalle, Pisan Kolosseumilta Ateenan Parthenoniin, matkusta Kreikkaan, Italiaan, Kanadaan, Australiaan, Uuteen Seelantiin, Puolaan, Bulgariaan, Liettuaan, Latviaan, Ranskaan, Tanskaan, Iso-Britanniaan, Saksaan, Hollantiin, Norjaan, Suomeen, Yhdysvaltoihin ja moniin muihin kohteisiin.

 Varaa nyt

Aloita seikkailusi, kerää yhteen ystäväsi, kerää 40:n hengen ryhmä ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme luoda sinulle räätälöidyn tajunnanräjäyttävän seikkailun, joka vie sinut jännittävimpiin kohteisiin opiskelijahinnoin. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen  travel [@] algoos.com  ja pyydä esitettä sekä räätälöityä pakettilomaa sinulle ja ystävillesi. On aika nähdä maailma itse.

Vieraile sivuillamme, luo oma räätälöity pakettilomasi ja aloita seikkailusi. 192 paikallista toimitsijaa voivat tarjota juuri sen, mitä etsit.