ALGOOS
Muncă pe un vas de croazieră

Muncă pe un vas de croazieră

Algoos Study Work and Travel SRL colaborează cu unele dintre cele mai mari companii de vase de croazieră din lume, oferind profesioniștilor șansa de a călători prin lume și de a lucra pe vase de croazieră. Vasele de croaziera au menirea de a oferi servicii de excepție clienților, întrucât majoritatea petrec vacanțe de două săptămâni pe vas.

Vasele de croazieră oferă o varietate de oportunități de carieră pentru oamenii determinați și interesați în a se avânta într-o carieră plină de provocări și recompense. Îi așteptăm pe cei tineri dar și pe cei cu experiență să accepte această oportunitate, să facă bani și să călătorească în jurul lumii.

Dacă ești pregătit să te alături echipei unui vas de croazieră și ai suficientă experiență și calificările necesare, caută o oportunitate de job în secția noastră pentru joburi și aplică acum. Admiterile se fac tot anul și oameni de pe tot globul sunt bine-veniți.

Tot echipajul ales de Algoos a fost selectat cu atenție și referințele au fost verificate pentru a îndeplini cerințele celor mai pretențioase vase de croazieră.

Echipa noastră de vânători de talente călătorește prin toată lumea și alege cei mai talentați oameni în industria ospitalieră.