ALGOOS
Patronat

Studenți și echipă cu experiență

Algoos Study Work and Travel & Excel Services SRL s-au specializat în Resurse Umane și Călătorii , operând în ultimii 10 ani cu mare succes în țările europene, colaborând cu o gamă largă de universități, colegii și școli din 27 de țări. Datorită succesului pe care Excel l-a avut în Europa, ne dorim să ne extindem în alte destinații interesante care pot oferi noi locuri de muncă și oportunități candidaților noștri. Prin procesul nostru de aplicație și selecție ne asigurăm că oamenii pe care îi alegem pentru dumneavoastră sunt cei mai buni de pe piață.

 De ce echipă internațională

Forța de muncă diversă și multiculturală poate oferi câteva beneficii afacerilor care se ocupă cu servicii pentru clienți, poate genera noi idei, poate ajuta la expansiunea pieței și poate îmbunătăți imaginea sociala și culturală a companiei. Angajații tineri, educați, veniți din toate colțurile lumii vor oferi un aer internatațional companiei dumneavoastră. Pe deasupra, internii noștri pot face o treabă excelentă, doar oferindu-le mese, cazare și ceva bani de buzunar să se descurce. Căutați angajați cu studii superioare, modele pentru publicitate sau angajați pentru divertisment? Am fi fericiți să vă ajutăm să îi găsiți.

 

 Deveniți partenerul nostru

partners@algoos.com

 

Posturi

Vă oferim forță de muncă cu sau fără studii superioare, cum ar fi manageri, manageri de dezvoltare, personal cu studii superioare, doctori, asistente, îngrijitoare, avocați, portari, forță de muncă în agricultură, bucătari, recepționiști, ingineri, ospătari, specialiști în servicii cu clienții, experți în PR, oameni care lucrează în marketing, specialiști în calculatoare și mulți alții. Excel Tourism Consultants, având ani de experiență în hoteluri de lux din Rhodos, vă poate oferi un serviciu bazat pe un contract care va crește profitul hotelului dumneavoastră. Toată echipa de la Excel Services are experiență bogată în turism și servicii hoteliere, ceea ce ne permite să alegem ce e mai bun, prin prisma faptului că vedem ceea ce alți agenți nu văd.

 

Țări cu care colaborăm

 

Rețeaua internațională de recrutare și turism Algoos găsește personal pentru dumneavoastră, din cele 5 continente alte lumii, bazându-se pe nevoile companiei dumneavoastră și pe cerințele de limbă. Ne dorim să colaborăm cu companii din toată lumea, în orice industrie.

 

Oferte Algoos Work and Travel

  • Studenți & Personal calificat
  • Colaborări cu universități din toată lumea
  • Personal poliglot
  • Birouri în toată lumea pentru asistență locală
  • Interviuri profesioniste și proces de selecție intens
  • Modele pentru publicitate
  • Personal pentru divertisment
  • Înlocuiri gratuite
  • Consultanță continuă

 

Dați click pe linkul Employers, sus, pentru a deveni membru al rețelei noastre internaționale și oferiți unui tânăr oportunitatea de a lucra în compania dumneavoastră de prestigiu.