ALGOOS
Predați engleza în străinătate

Predați engleza în străinătate

Algoos Study Work and Travel oferă posturi pentru profesori de engleză în străinătate

Este deja cunoscut faptul că limba engleză este cea mai populară limbă din lume. Majoritatea copiilor din ziua de azi încep să o învețe încă de la grădiniță sau din școala primară. A devenit o modă ca tot mai multe familii să angajeze studenți pentru lecții particulare pentru a le oferi copiilor lor cele mai bune rezultate în domeniu și pentru a le ușura viitorul. Deși unii oameni consideră că dezvoltarea rapidă a lumii în care trăim presupune ca fiecare să vorbească cel puțin o limbă străină, cererea de profesori de engleză este foarte mare în unele țări.

Să predați engleza în străinătate vă oferă șansa de a călători, de a vă familiariza cu țara aleasă, cu istoria, cultura, convingerile și oamenii. Vizitarea unor locuri îndepărtate, căpătarea experienței,și noile experiențe pe care le veți avea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care un profesor de engleză le-ar avea cât timp și-ar practica meseria în străinătate. În afară de faptul că predați, învățați. Fiind într-o țară diferită pentru o perioada lungă de timp, veți înțelege cum trăiesc alți oameni, care este rutina lor zilnică, ce mănâncă,ce beau, cum se îmbracă, cum se comportă în diferite situații. Dacă sunteți pasionat de limbi străine veți învăța cu siguranță câteva fraze în limba lor care vă vor face să vă simțiți mai confortabil.

Algoos Study Work and Travel oferă posturi de predare pentru vorbitori nativi a limbii engleze, dar și pentru cei care nu sunt vorbitori nativi. Dacă sunteți vorbitor nativ atunci va fi mult mai ușor să găsiți un post într-o țară străină. Totuși, dacă nu sunteți vorbitor nativ, puteți preda în străinătate,dar trebuie să aveți studiile terminate (minim licența) și/sau să aveți un certificat care să ateste nivelul dumneavoastră de engleză. A fi profesor înseamnă, într-o anumită măsură, a-i ajuta pe ceilalți să se dezvolte și să capete abilități utile și cunoștințe. De aceea în timpul unui curs trebuie să fiți sigur pe dumneavoastră și încrezător atunci când oferiți informații.

Algoos Study Work and Travel oferă peste 40 de țări în care puteți preda engleza. Dedesubt puteți găsi cele mai populare destinații:

Coreea de Sud (salariu – 1800 euro pe lună)

China ( salariu – 300 euro pe lună + cazarea, mese și biletul de întors oferit de către angajator)

Vietnam ( salariu începând cu 1300 euro pe lună )

India (salariu – 530 euro pe lună)

Turcia (salariu – 800 euro + cazarea oferită de școală )

Italia (salariu – 800-1500 euro pe lună)

Brazilia (salariu- 700-1300 euro pe lună)

 

Destinația spre care veți pleca depinde de alegerea dumneavoastră. Contează să vă documentați înainte de a alege o țară. Trebuie să vă gândiți dacă vă potriviți în acel mediu. Unele țări pot fi perfecte pentru cariera dumneavoastră de profesor, dar v-ați putea simți inconfortabil. Nu alegeți o țară doar datorită peisajelor. Sunt și alți factori care trebuie luați în calcul, cum ar fi religia, tradiția, modul de gândire.