ALGOOS
Studiază în străinătate la facultate

Studiază în străinătate la facultate

 

Algoos Study Work and Travel oferă multe programe de licență și de master în diferite țări din toată lumea. Algoos este o rețea de agenții și consultanți universitari din toată lumea care s-au aliat cu consultanți în imigrări și avocați pentru a vă oferi informații reale și folositoare care vă vor ajuta să vă alegeți destinația și programul. Nu fiți unul dintre acei oameni care își pierd timpul studiind ceva ce nu va fi niciodată folosit. Noi vă sfătuim în funcție de personalitate,studii și talente. Vă vom îndruma către țara care vi se potrivește cel mai bine și către domeniul în care ați putea construe o carieră uimitoare. Aplicați acum la studiesabroad@algoos.com

 

Studii

 

Ești pe punctul de a termina liceul sau facultatea și îți dorești să îți continui studiile în străinătate? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci ia legătura cu unul dintre agenții noștri care te vor ajuta să îți dai seama ce vrei să faci în viitor și te vor ajuta să îți găsești facultatea potrivită în Uniunea Europeană, Australia, Noua Zeelandă, sau Statele Unite. Studiile de înaltă calitate și experiența internațională de muncă sunt cheia către cariera ta de succes. Nu îți pierde timpul ! Dă-ne un email la studiesabroad@algoos.com sau sunați-ne acum.

 

 Unde să studiez?

 

De la munții din Marele Canion, până la statuia lui Buddha în Bangkok, la Colosseumul din Pisa și la Parthenon în Atena. Este timpul potrivit ca tu să călătorești prin Grecia, Italia,Canada,Noua Zeelandă, Polonia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Franța, Danemarca, Regatul Unit, Germania, Olanda, Norvegia, Finlanda, USA și multe alte destinații. Consultanții de la Algoos Work and Travel te vor ajuta să îți găsești destinația potrivită pentru studii, ținând cont de renumele țării și de viitoarele oportunități.

 

Beneficiile

A studia înstrăinătate poate fi una dintre cele mai benefice experiențe pentru un student, acesta având oportunitatea să vadă lumea, să învețe în colegii și universități recunoscute la nivel global, să-și lărgească orizonturile și să facă parte dintr-o cultură diferită, precum și să-și sporească șansele către o carieră de succes, să-și facă prieteni și să fie asistat în procesul de dezvoltare personală în această experiență de neuitat.