ALGOOS
SUA

SUA

Algoos Work and Travel USA vă oferă oportunitatea de a vizita Statele Unite ale Americii, de a lucra pentru 6 luni și a călători în Statele Unite pentru a întâlni noi oameni, a câștiga bani și a trăi o experiență de neuitat.

Algoos Study Work and Travel vă va ajuta să alegeți programul potrivit, vă va ajuta cu viza și cu toate actele necesare. Puteți alege pachetul golden care include asistență cu actele pentru viză, taxele de plasare pentru internship sau muncă și consultanță continuă din partea agenției noastre locale cât timp sunteți în State. O altă opțiune ar fi să alegeți pachetul simplu care include doar asistență la aplicația pentru viză. Ambele pachete sunt plătite în avans.

Asigurați-vă că aveți suficienți bani să plătiți programul și biletele pentru USA, bani să vă acopere nevoile în caz că trebuie să vă întoarceți de urgență în țara natală. Studenții lucrează începând cu 8 ore pe zi, câștigând până la 12 dolari pe oră și având dreptul de a călători prin Statele Unite timp de o lună după terminarea programului. Durata minimă de ședere în USA este 2,5 luni, iar durata maximă este 12 luni. Posturile pe care le puteți obține sunt deobicei spălător de vase, operator jocuri, salvamar, casier, membru de echipaj, vânzător de înghețată, hostess, picolo(debarasator), asistent de producător de bomboane, asistent în magazin sau fotograf, asta în cazul în care nu vă duceți la un internship, în această situație putând să lucrați în domeniul dumneavoastră de studiu. Dacă v-ați luat un an liber, atunci USA poate fi un început minunat al călătoriei dumneavoastră, înainte de vă muta în alte țări ale Americii Centrale și de Sud pentru a urma unul din programele noastre de voluntariat.