ALGOOS
Työskentele risteilyaluksella

Työskentele risteilyaluksella

Algoos Study Work and Travel LTD tekee yhteistyötä maailman suurimpien risteilylinjojen kanssa ja tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden matkustaa ympäri maailman työskennellen risteilyaluksella. Risteilyalukset ovat tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelustaan, sillä monet asiakkaista viettävät laivalla vain kaksi viikkoa.

Risteilyalukset tarjoavat useita työmahdollisuuksia motivoituneille työntekilöille, jotka haluavat koettaa purjeitaan ja seilata haastavalle, mutta palkitsevalle uralle. Toivotamme kaikki nuoret ja kokeneet ammattilaiset tarttumaan tähän tilaisuuteen tienata rahaa ja matkustaa ympäri maailmaa.

Jos olet valmis liittymään risteilyaluksen tiimiin ja sinulla on kaikki tarpeellinen kokemus ja pätevyydet, tutki paikkoja työpaikka-kategoriastamme ja lähetä hakemus heti. Työntekijöitä palkataan ympäri vuoden joka maasta ympäri maailman.

Algoosin valitsemat työntekijät seulotaan tarkasti, ja suositukset tarkistetaan, jotta löydetään suurten risteilylinjojen vaativimpiakin kriteereitä vastaavat työntekijät.

Kykyjenmetsästäjämme matkustavat ympäri maailman ja valitsevat lahjakkaimmat yksilöt risteily- ja palvelualalta.