ALGOOS
Programele de voluntariat

Algoos a selectat unele dintre cele mai interesante proiecte de voluntariat care fac diferența înaceastă lume. Toate proiectele noastre de voluntariat sunt complet gratuite (cele care nu au legăturăcu turismul sau care nu sunt considerate internshipuri). Până la urmă nu ne-ar lăsa conștiința sătaxăm oamenii care cred că a face diferența în această lume este ceea ce contează. Ca și companiene mândrim să susținem toate aceste proiecte internaționale incredibile de voluntariat, care au cuadevărat nevoie de ajutor.

Voluntariatul aduce beneficii sociale și economice, contribuind la o lume mai unită, oferind încredereși reciprocitate în rândul cetățenilor. Poate fi în același timp o provocare și o răsplată, și de asemeneao oportunitate de a vă folosi abilitățile într-un context nou. Puteți de asemenea să împărtașiți dincunoștințele dumneavoastră, în timp ce înțelegeți mai bine problemele altor oameni. Faceți diferența în timp ce vă bucurați de junglele sălbatice ale Africii, Americii de Sud și orice alt locîn care cunoștințele și abilitățile dumneavoastră sunt importante.

Algoos Study Work and Travel SRL a făcut parteneriat cu multe organizații din lume , ceea ce ne permite să găsim oamenii potriviți pentru voluntariat și să îi ajutăm să își atingă scopurile. Voluntariatul înseamnă să oferi ajutorul cui are nevoie de el.

Nepal, India, Somalia, America de Sud și multe alte țări mai dezvoltate oferă posturi de voluntariatpentru a ajuta natura să rămână intactă.

Dați click pe pagina noastră cu joburi și alegeți un post de voluntariat, construiți-vă profilul și aplicați.În cel mai scurt timp unul dintre consultanții noștri vă vor contacta pentru toate detaliile, dacăaplicația a fost înregistrată cu success.

”Trăim prin ceea ce primim, dar oferim viață prin ceea ce dăm” Winston Churchill