ALGOOS
Work&Travel

Ei ole parempaa tapaa tutustua maahan, kuin työskennellä ja elää siellä, olla tekemisissä paikallisten kanssa ja osallistua paikallisiin kulttuuritapahtumiin muodostaen ystävyyksiä ja nauttien paikallisista herkuista ja elämäntyylistä.

Laaja Algoos work and travel-verkostomme ympäri maailman auttaa sinua suunnittelemaan oman ”kerran elämässä”-seikkailusi, ja varmistamaan, että jokainen yksityiskohta seikkailussasi on suunniteltu ennen kuin aloitat ohjelmasi. Valitsit sitten Jäätyneet Maat, Kreikkalaisten Myyttien Tutkimisen, Unohtuneet keisarit, Lännen Cowboyt tai uskomattomimman seikkailumme Algoosin Odysseian, järjestämme työpaikan, majoituksen, viisumin, matkajärjestelyt, lentokenttäkyydit, vakuutuksen, ja loput!

Algoosin toimitsijat ja kumppanit sekä 24/7 puhelinpalvelumme takaa sinulle mielenrauhan. Voit olla varma, että henkilökuntamme on tukenasi joka askelella ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tulevasta.

Älä siis vain unelmoi seikkailuista, vaan soita meille nyt. Valmistaudu kokemaan maailman ainutlaatuisin tunne. Opi, mitä muut eivät tiedä, lähde safarille, ui delfiinien kanssa, tanssi syrtakia, näe Buddha, shoppaile 5th avenuella New Yorkissa; nauti musiikista Ibizassa, Maliassa Kreetalla, Miamissa Yhdysvalloissa tai Zadarissa Kroatiassa.